søndag den 17. juli 2016

'Du har virkeligt lange øjenvipper'

Jeg er lidt en lemming, så *SO EIN DING MUSS ICH AUCH HABEN*, når jeg ser noget nyt og smart. Mest bare noget nyt. Da eyelash extensions kom frem i lyset, så jeg derfor spændt til og beundrede vipperne og konceptet - altså, ingen bøvl med at tage mascara på, af og om hvorvidt det nu bliver siddende efter små og store svedmængder (...sidstnævnte er der nok mest af her i Barcelona, ahæm). Genialt!

Så for en 3 ugers tid siden fik jeg endelig sparet taget mig sammen og fik sat lidt ekstra længde på vipperne:


Og det er *så* lækkert ikke at skulle tænke over at få mascaraen til at se pæn ud hver morgen, men bare rulle ud af sengen, ud i badet, tøj på og så afsted. Rent mirakel!

Mine egne vipper er ikke vildt imponerende, men kan med en god omgang mascara godt svinge sig op på et ret pænt niveau, hvis jeg selv skal sige det. Men uij, de her vipper er altså fantastiske! De har fået en del (uopfordrede) komplimenter. Og så er det, jeg aldrig helt ved, om jeg bare skal sige tak og blafre lidt med dem, eller afsløre, at de har fået lidt hjælp. Jeg vælger for det meste det sidste, ha. Men der har været bred enighed om, at det stadig er et meget naturligt look. Altså på den der ret flotte måde ;)


Venstre side: Helt natural.
Højre side øverst: Spritnye vipper i dårligt lys.  Nederst: I dag, efter 22 dage.

En af de ting, jeg var mest spændt på, var holdbarheden. Der stod, at det var anbefalet at få lavet en opfyldning efter 15-20 dage, og det vil være liiige pebret nok at få det gjort hver anden uge. Status nu efter 3 uger er, at jeg har booket tid til en refill i morgen - altså efter 23 dage. Det er ok, synes jeg. Mit højre øje kører egentlig ok, men mit venstre har gang i en lille omgang kluddermor og har nok også tabt lidt flere vipper.

(og så drømte jeg i nat, at de havde givet mig en allergisk reaktion, og det meste af mit højre øjenbryn var væk(?!) - var meget glad, da jeg vågnede op med både vipper og øjenbryn intakte, ha!)

2 kommentarer:

  1. Hvor er de altså bare fine. Jeg går selv og overvejer vipper, men synes bare det er så pebret når nu man skal fylde dem op hele tiden :P

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er rigtigt, det er liiige pebret nok, æhæ. Men jeg er helt og aldeles afhængig nu :p Tænker at det måske desværre også er lidt dyrere hjemme i Dk

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)