torsdag den 4. februar 2016

Magiske Malaga #3/3Søndag eftermiddag slentrede vi langs stranden, indtil vi nåede havnen og det var tid til sen frokost. Restauranterne lå på to niveauer - oppe og nede. Dem nedenunder så egentlig mest spændende ud, for der var nogle enkelte, hvor udendørsserveringen var badet i sol - og det er sådan nogle solhungrende udlandsdanskere helt klart stadig til fals for ;) Men. Det er jo vigtigt altid liiige at tjekke det hele ud. Så vi tog trapperne op, kiggede lidt rundt. Kiggede i nogle menukort ved en kineserbiks, der dog kun havde indendørsservering - lige indtil vi spurgte om de havde noget udendørs, og *BUM*, så var vi placeret som eneste gæster på stor altan, midt i solen og med ovenstående udsigt. Ret okay.


Efter at have erhvervet mig en lillebitte skoldning (...med solcreme endda. Men det er jo ikke rigtig ferie uden, vel? #host #sagdedenblegedansker #barekaldmigtomaten), slentrede vi videre og samlede en is op på vejen. Årets første solskinsis.

Udsigt fra Stellas altan - ret okay sted til ens morgenmad i januar #havudsigt

Og så var det det - vi trillede mod lufthavnen, fløj nordpå igen og næste morgen var det op og på arbejde igen.


Men heeeey, så er næste rejse allerede bestilt! Hvortil da?!, tænker du måske, og hey, svaret findes skam allerede på Instagram (@StineKA90) - ellers må du vente spændt på, at jeg engang får flettet et indlæg sammen om det (...skal jo lige have tigget nogle tips også).

PS. - kender I det, når man bliver forfulgt af en snap'er? :


Ak ja. Man må finde sig i lidt af hvert, når man sådan prøver at få et godt skud ;D 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)