onsdag den 27. august 2014

Lever endnu

Hola! Dagene går med arbejde(/oplæring) fra 9-18(!), og resten af dagen med at ligge brak på sengen. Ej, jeg synes faktisk allerede, det går bedre med aftenenergien, men ingen tvivl om, at det er noget, jeg lige skal vænne mig til. Det der med at skulle være på så mange timer om dagen. Hvor er min middagslur? Til gengæld er der lang frokost (én time. Selvbetalt...), så her i de første dage er der blevet prøvet lidt forskelligt. I dag havde mit dankort dog smækket bremserne i, og smurt mig en smøreost-og-ost-på-lettere-tørt-brød-sandwich. I det mindste havde det dog vedlagt en (supermarkeds)Pepsi Max til at skylle den ned med, så jeg ikke behøvede at være alt for misundelig på Subway-udgaverne (bah).
Arbejdsdagene går pt. med en masse indkøring i Facebooks annonceringssystemer og lidt fri leg med vores egne Facebook-grupper. Spændende, spændende! Jeg har ikke mødt andet end rare typer og har fået min egen plads, men venter stadig spændt på diverse Facebook-merchandise. Alle de seje render rundt med blå logo-drikkedunke, og so ein ding muss ich auch haben! Gi' mig lige, hvad?

Udsigt fra hostellets morgenmadsrum - den måtte gerne flytte med

Og ved I hvad? I morgen aften flytter jeg hen på mit værelse! Så pt. er jeg i gang med at hoppe på kufferterne og desperat prøve at få både medbragte og indkøbte sager presset til at fylde mindst muligt. Er ikke helt sikker på, om det kommer til at lykkes, men jeg har helt indtil i morgen tidlig kl. 8. Så følger arbejdsdagen, og om aftenen går det løs med den helt store godstransport - satser på at tage bussen til 6,35 kr. i forhold til en taxa. 2+1 kufferter og det løse burde da snildt kunne transporteres 6-800 m og proppes ind i en bus? Vi må se, hvad energien rækker til i morgen, hæ.

Og nu hvor det meste af det praktiske er plads, bliver det sværeste nok at undgå at komme til at sige MOJN! til de andre danskere på kontoret. Er simpelthen så jysk, at det næsten gør ondt - og det er københavnerdanskerne nok ikke. Selvom jeg ikke har talt over mig endnu, blev jeg alligevel jyde-spottet på min dialekt - synes ellers selv, at jeg taler rimelig rigsdansk, men nej, ha!

6 kommentarer:

 1. Man bliver så hurtigt spottet af københavnere så snart man bare har en lille snert af Jylland i sig! Det lyder alt sammen som om det kører på skinner. Nogle meget lang skinner dog... Kunne ikke lige selv holde til så lang en arbejdsdag! God fornøjelse med flytningen. Vi er selv i gang med at pakke og gør klar til at forlade det her røver-og-banditter-land :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja åbenbart :p Og jaaah, det er dejligt! Selvom skinnerne er lidt lange, ja, ha. Indtil videre går det egentlig fint med den lange arbejdsdag, men jeg ved ikke, om jeg siger det samme, når vi engang går i gang med det rigtige arbejde, ha - men altså, foretrækker da helt klart danske arbejdsforhold, hvis jeg kunne vælge.
   Og mange tak! Jeg håber, resten af jeres tur bliver god <3

   Slet
 2. Wuhu hvor det lyder til at køre for dig! Selvom jeg dog vil give Laura ret i at 9-18 lyder som nogle laaaange dag... (det skal nok gå skide godt nu hvor jeg starter på studie igen, for der er dagene jo korte og fyldt med middagslure. NOT!) Lykke til med flytningen, glæder mig til at se værelset når du er kommet på plads :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er simpelthen bare dejligt! Og 7-9-13, ikke? ;) Og ja, det er ret lang tid, men jeg synes egentlig lidt, jeg har vænnet mig til det? Men lige nu er det også ret afvekslende, om nogle uger er det bare at sidde foran skærmen hele dagen O.o Og hæ, det bliver spændende - jeg håber, der alligevel bliver tid til en lur af og til!
   Tak - og det glæder jeg mig også til, ha! Var på første Ikea-tur i går, og siden jeg stadig kun har to arme, kunne jeg ikke få alt det med hjem, jeg gerne ville have. Det skal nok komme!

   Slet
 3. Nej, hvor sjovt, at du er så jysk! Det ved jeg ikke, hvorfor jeg ikke havde overvejet. Muligvis fordi, man ikke skriver med dialekt (eller jo, nogle gange gør man så, men.. ja). Til gengæld er vi københavnere ret ligeglade (lige indtil der bliver sagt "sort". Dét er sjovt. Eller "jeg fryser fødderne")

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha! Altså, jeg går ikke rundt med halm i træskoene, men jeg skal virkelig anstrenge mig for ikke at komme til at sige mojn... Men lige 'sort' har jeg en rimelig rigsdansk udtale af, så jeg falder ikke helt ved siden af ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)