fredag den 8. august 2014

Voksengaven?


Jeg har hørt, at det er vigtigt at købe noget pænt til sig selv, når man får sit første voksenjob/sin første voksenløn. Og hallo, den tradition vil jeg da gerne støtte! Det skulle gerne være noget specielt, som jeg har i lang tid, og som jeg ellers ikke ville købe til mig selv. Oprindeligt havde jeg sat mig fast på verdens flotteste bloggerur fra Daniel Wellington, som jeg efterhånden har beundret i lang, lang tid. Det oplagte valg - indtil min søster fandt mit forsvundne ur, der ligner lidt for meget (okay, i hvert fald når man ikke sammenligner sådan direkte...), og jeg desuden kastede min kærlighed på ovenstående sandaler. Åååh, jeg er solgt! Jeg elsker, at de sådan set er helt neutrale, men så alligevel har de vinger dér. De passer perfekt til mig og alle mine kjoler. Kald mig bare en lemming, men hver gang jeg ser hende her med dem på, bliver jeg mere og mere overbevist om, at jeg ikke kan leve uden. (Til bekymrede forældre og andre, der synes det er lige lovligt fjollet, kan jeg berolige med, at det i hvert fald ikke er ligesom dengang i min ko-periode, hvor jeg måtte eje et par ko-træskostøvler. De blev aldrig mine (gudskelov!), men bevingede sandaler er altså i en hel anden liga. Jo, de er så!)
Og så er der lige den  detalje, at jeg ikke helt ved, om man kan kalde min løn for voksen - den følger de spanske satser, hvilket betyder, at min grundløn er lavere end min nuværende dimittenddagpengesats, ha. Men en lille ting må jeg godt købe, ikke? Det er bare, at finde ud af, hvad det skal være...

4 kommentarer:

 1. Hmm. Jeg tror faktisk ikke at jeg har købt en voksengave til min selv endnu og har da snart været hos CCE i tre måneder. Det er for dårligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, Tine! Du må skynde dig at købe noget så - en lille bil, måske? ;)

   Slet
 2. Det der ur, det er bare så fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅ fint! Har næsten besluttet mig for at købe det, når jeg får mig en spansk adresse ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)