søndag den 15. februar 2015

Flytningen

Utrolig stor privat (miiiiin!) altan i utrolig dårligt lys / obligatorisk / 'før'-billedet / børne-pakke-arbejde ♥ / at flytte ind i en møbleret og udstyret lejlighed... / første nat(/grunden til, at jeg har dobbeltseng, hæææ) / transport af min nyindkøbte reol, der ikke måtte komme hjem i bussen... / wanna-be handywoman - blev reddet af yndlingsNatasia / det lykkelige øjeblik, hvor jeg endelig fik nøglen / 'næsten-på-plads'-billedet - hyggøøøøh!

Det var ikke helt frivilligt, at jeg i januar pludselig stod og skulle finde et nyt sted at bo her i Barcelona. Det viste sig, at hende jeg lejede værelset af, lejede den af en ejeren, og det var hun ikke interesseret i at gøre længere. Jo jo, jeg kunne sagtens blive boende, men så skulle jeg lige købe samtlige møbler og finde en flatmate/betale en ekstra slat om måneden. Det havde muuuligvis været okay, hvis ikke det var fordi køkkenet var en katastrofe med tæt-på-ubrugelig ovn. Bruservandet ikke kunne blive ordentligt varmt om vinteren. Og en ubrugelig 'stue'/mørkt gennemgangsrum. Suk.

I princippet er det meeeegalet at finde et sted at bo i Barcelona. Problemet opstår bare, når man har lidt krav... Naturligt lys på værelset værende ét af dem. Mere end ét badeværelse til 4 mennesker og lov til besøg et andet og tredje...

Men hallo. Så fandt jeg mig et sted med radiator. En vaskeægte radiator fastgjort til væggen! Også på badeværelset. Der har gulvvarme! Og her er trægulv! Begge dele meget, meget, meeeeget sjældne ting at finde i Barcelona. Herudover fik jeg opfyldt mit krav om stort værelse og dobbeltseng, og fik smidt min egen, lille altan oven i købet.

Eneste problem er internettet, der er en blanding af 'on-off' og bare 'off'. Det er faktisk et ret stort problem, som jeg ikke helt ved, hvad jeg skal gøre ved - men lige nu skal jeg i seng, ha. I morgen er der atter en dag, ikke? Mañana, mañana!

Mere detaljerede billeder af værelset og lejligheden følger - jeg skal bare lige helt på plads først, hæææ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)