søndag den 29. november 2015

Bye bye Booking, hej hej HP!


Nå ja. Jeg har fået nyt job! Sidste tirsdag mødte jeg spændt op hos min nye arbejdsplads HP, efter at have haft sidste dag ved Booking.com fredagen inden.

Efter 8 måneder ved Booking følte jeg, at jeg havde fået det ud af det, jeg kunne få ud af det, og da en hel del af mine yndlingskollegaer ikke fik deres kontrakt forlænget og jeg oveni blev flyttet til et helt nyt team, var det tid til at komme videre. Som sagt, så gjort - jeg skal ikke kunne sige, om det bare er mig, der er svineheldig, men af de 4 jobs, jeg har ansøgt her i Barcelona, har jeg fået 3 af dem, ha. Lidt andet end da jeg var jobsøgende i Danmark.

Min stilling hedder 'Client Service Representative', hvilket ikke siger så meget om, hvad jeg egentlig laver. Det rimer lidt for meget på callcenter, hvilket det absolut ikke er (...ikke at der er noget galt med at arbejde i et callcenter, men been there, done that, ikke? ;) ), så en alternativ titel er 'International Business Coordinator'. Skåret ind til kernen handler det om order management for en tildelt gruppe af B2B-kunder.

Det er lige lovligt tidligt at sige noget om, hvad jeg synes om selve jobbet, men uanset hvad er det en klar forbedring fra det tidligere. Det er jo et rigtigt job med voksne mennesker og fleksibilitet og mere end 10 minutter dagligt til toiletbesøg :D Så kryds lige fingre for, at det går godt og at de ikke smider mig ud sådan lige med det samme, hvad? Tak!

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Taaak! Nupper lige nogen spanske helligdage indtil onsdag, hvor det så begynder for alvor Ö Hæ.

   Slet
 2. Hvor er det spændende! Stort tillykke med jobbet (:
  http://cammi.dk

  SvarSlet
 3. Så fedt! :D Det bliver spændende.
  (Ps. Hvem siger nørd, hvis jeg siger, jeg tænkte "Hej hej HP" som at du havde mødt Harry Potter :p)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget!
   Haaaa, det havde jeg slet ikke tænkt på før nu! ;D

   Slet
 4. Stort tillykke med jobbet søde! :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak! :D Er meget glad for at have fået chancen ^_^

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)