søndag den 20. september 2015

På rov i Sønderborg

En tur til hjem er *næsten* spildt, hvis jeg ikke også lige når at runde de lokale genbrugsvidunderheder. Sådan sat lidt på spidsen, ikke - at nusse med Storm og se min familie og venner sniger sig måske lige over - men heller ikke så meget mere ;) #overdrivelsefremforforståelse

Mandag svingede jeg mig derfor op på jernhesten og trampede ivrigt rundt mellem de 5 bedste af Sønderborgs genbrugsbutikker. Jeg havde dog taget de kritiske øjne og tanken om kun-håndbagage-med-tilbage-til-Barcelona med mig, så jeg gjorde mit bedste for at begrænse mig. Købte derfor kun det aaallermest nødvendige, som det tydeligt ses på ovenstående billeder:

- To par mere eller mindre flade sko - har åbenbart en ret kritisk sans med hensyn til ballerinasnuder, så det er længe siden, jeg har fundet nogen, jeg rent faktisk har kunne lide. Sammen med de diskrete sløjfer og henholdsvis mosaikmønsteret og den lille hverdags-men-alligevel-festlig-hæl var jeg solgt. Prisen på 19 kr. pr. par hjalp også en del på det.
- Et styks vidunderskjorte til en 20-30 kr. - min søster mener, at jeg allerede har en magen til, og det har hun egentlig nok ret i. Ahæm. Ved dog ikke lige, hvor den har gemt sig - og så pønser jeg også på, at gøre en af dem kortærmet #totaltnødvendighedskøb

Har allerede haft gang i alle tre ting, og vi véd jo, at det er en direkte indikator på succes. Woop woop!

...og så satser jeg ellers på at gemme mine små moneter til på fredag, hvor jeg slår mig løs på Oxford Street. Ønsk min rygrad held og lykke!

2 kommentarer:

  1. Det er bare nogen rigtig fine fund du har gjort dig :)
    Skoene ser ud som om de er behagelige at have på og skjorten er jo smuk :)

    //www.neronoir.dk

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)