tirsdag den 5. januar 2016

Nyt år, nyt hår

Okay, giffen er *måske* en smule gammel, men situationen (og længden) er (næsten) den samme. På den sidste mandag i 2015 trillede min sygdomsramte krop og resten af mig mod en af de lokale frisørbikse for at få rykket ørerne, så øverste del af mig kunne blive lidt pænere at kigge på og lettere at (vedlige)holde.

Det viser sig nemlig, at har man sliiiidte spidser og er man ikke så flittig(/=pænt doven) med børsten, kan man godt komme ud i nogle dreadlock-lignende situationer. Gang på gang. Ikke umiddelbart mit yndlingslook (selvom ens knold får åh så meget fin volumen!).

Så jeg trillede som sagt mod midtbyen. Til en af de steder uden tidsbestilling. Tog jakken af og satte mig pænt ned for at vente på, at der blev tid til mig, og at varmen fra cykelturen faldt lidt ned. Sidstnævnte skete dog ikke, og pludselig fandt jeg mig selv siddende under en frisørkappe med frisk tomatfarve i ansigtet. Og efter lidt tid en sveddråbe løbende ned fra venstre øjenbryn. Ak ja. Det er vist meget godt, at jeg bor i Barcelona til hverdag, ha.

Og hvordan blev det så? Jo:


Efter at have kommet mig over chokket ved at føle mig en smule amputeret, er jeg ret tilfreds. Og hårredning og -vask er meeeeeget lettere - jeg er fan!

3 kommentarer:

  1. Hvor er det bare fint til dig søde :D

    SvarSlet
  2. Du må ikke klippe mere af end du kan lave en flot high pony.

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)