søndag den 28. december 2014

Juleaften 2014

Juleaften var i år næsten helt som den plejer, på trods af min udlandsresidens og sene afgang derfra. Hyggen (og gaverne!) var i hvert fald på plads, og selvom vi tog en senere kirketur og derfor først spiste omkring 19.20 (oh, gru!), gik det jo alligevel ;) Jeg nåede både at være med til at pynte juletræ, spise risengrød til morgenmad (...agtigt. Fik det serveret i bilen ved 11.30-tiden ♥), tage i kirke og sidde og hygge mig(/os) over en gang konfekt og rugbrød til kaffe. Og så var det jul!

Den 23. efter arbejde var jeg ude på en sidste, desperat julegaveindkøbsrunde, og efter at have tømt Primark kom jeg forbi en lille boligbiks, der havde halv pris på deres julesortiment. Jeg mangler jo ikke noget, så selvfølgelig skyndte jeg mig ind og hapsede både ræve-kuglen og dip-dye-kuglen. Ih, så pænt! Et eller andet skal man jo fylde i håndbagagen, ikke?
Og så var det tid til maaaaad! Jeg havde glædet mig seriøst meget, og det levede HELT op til forventningerne. Mors julemad ér bare det bedste ;) Vi kører den traditionelle stil med and, kartofler, sooooovs, brunkartofler (lavet på både margarine og sukker), rødkål, gammeldags hvidkål og asier. Selvom jeg dog næsten er blevet smidt ud af familien, fordi jeg ikke indtager de to sidstnævnte. Undskyld.

Og hallååå, hvem fik mandlen igen i år, hvad? Hæhæhæhæ!

Og så var det tid til det allervigtigste:


Uh uh, gaaaaver ♥ Igen i år blev jeg simpelthen så overbegavet - indlæg følger! Så mangler jeg bare at finde ud af, hvordan jeg skal få transporteret gaver, sprut tysklandsindkøb, danske madvarer (remooooo ♥), genforenet tøj og udsalgskøb (ups, hæææ) med hjem til Barcelona - men det behøver jeg ikke tænke på før til næste år, ha.

Jeg håber, I har haft en rætti' dejlig jul!

2 kommentarer:

 1. Åh, det ser vældigt hyggeligt ud! Jeg fik også mandlen .... Det er aldrig sket før. WIN!

  Glædelig jul og godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også! Og hallåååå, tillykke! En gang skal jo også være den første ;)

   Mange tak og i lige måde!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)