mandag den 19. juli 2010

Rule Britannia!

Det klassiske - foran en ægte, gammeldags dobbeltdækker. Selvom de nye nu var mere behagelige at køre i ;)

Hvis I troede jeg var fœrdig med at vise billeder fra London, ja så blev I snydt ;) For jeg har simpelthen alt for mange herlige billeder, der skriger efter at blive offentliggjort (eller sådan et eller andet... ;)).

For ikke at miste alt for mange turister, har London vejledninger ved næsten alle fodgængerfelter. Og det er altså ret nyttigt, må jeg indrømme ;) (Og bemærk lige, hvordan jeg også har fanget en dobbeltdækker på billedet ;) )

"If it looks suspicious say something to our staff or the police". Og hvad er det så lige, der er suspicious her? En 'I love PARIS'-trøje. Tsk tsk.

Jaah, Dirty Dancing - the classic story on stage :D Den var virkelige god. Selvom skuespillet haltede lidt en gang imellem, men det overordnede indtryk var super (:

Undskyld fremmede - men din buksedragt er altså virkelig flot! Sådan en ville jeg gerne have :)

Ville lige vise et billede af mine berømte solbriller, ha ha ;) En pige/kvinde kom hen og spurgte, om hun måtte tage et billede af dem, og hvor de var købt. Så det er ikke kun mig, der fotograferer andres ting (selvom jeg nu gjorde det i smug. Hmm) ;)

Yeah, high four (jeg har 5 fingre, den har 3, altså må gennemsnittet vœre 4? ;) ) til London ;) Og det anstrengte udtryk? Jamen det er jo en farlig dinosaur! ;)

Ja det var så alle de sightseeing-billeder, jeg ville vise. Glœder mig til at få dem fremkaldt og sat i et album :) Og herinde, ja der er der jo stadig mine køb derfra at vise ;)

2 kommentarer:

  1. Det ser ud som om det har været en rigtig god tur :D Ja, jeg vil også gerne have de solbriller ;) og sådan en buksedragt ;) og en tur til London! Vil du med derover igen? :P

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)