tirsdag den 10. juli 2012

Nye sko - måske...

Som passende opfølger på gårsdagens indlæg, aflagde jeg byen et kort visit efter arbejde i dag. Og glemte alt om manglende plads og flytteplaner, da jeg så disse sko:
Fra Deichmann sat ned til 150,-. Åh, jeg synes altså, de er søde og elsker plateauet og farven. Men min bedre halvdel og søster synes de er hæslige. Og jeg burde måske blive bedre til bare at gå med de sko, jeg allerede har. Hmm. Jeg holder fast i bonen lidt endnu.

10 kommentarer:

 1. Hvis du skal have dem synes jeg i hvert fald du skal tage dem i en størrelse mindre :)
  Jeg synes de er lidt fine :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du kigger på billede 3, kan du se at hælen går helt ud til kanten, i 38'eren gik de ud over :)

   Slet
  2. Det ser bare ud til, at der er ret meget plads foran - arj, jeg er ikke skoekspert, og det var virkelig ikke for at være nederen jeg skrev det :)

   De er fine, men måske skal du - som du selv siger - bare gå noget mere i dem du har, og så bruge pengene på noget bedre/sjovere/højere ønsket :-D

   Slet
  3. Det er bare i orden, og jeg kan godt se, hvad du mener :) I virkeligheden er mine fødder slet ikke lavet til at have sko på, enten er skoene for store eller for små, og jeg får vabler alle steder...

   Og du har helt ret, de ligger allerede i skotøjsæsken og venter på at blive tilbageleveret. Og jeg har også fundet ud af, hvad der er bedre og højere ønsket ;)

   Slet
  4. Åh, du lyder som min søster, der har samme problem :/ Jeg siger hun må have havfruefødder, der ikke er skabt til at gå på landjord (ja, ligesom i eventyret jo ;))
   Det er da for træls :/

   Uh, det vil jeg glæde mig til at læse mere om så :)

   Slet
  5. Hæhæ, det var et godt udtryk! Men ja det er træls.

   Det fik min venstre fod spoleret, æv. Jeg troede, jeg have fundet de perfekte, sorte hæle, men min venstre fod er lidt større end højre, så den sko klemte. Og højre sko viste svup-tendenser, så kunne ikke gå en størrelse op. Snydt igen.

   Slet
 2. WOW, de er lækre. Sådan er par må jeg eje. Så skal der spares op. Er helt vildt med din blog, selvom jeg er helt ny her. Fandt faktisk din blog, da jeg sad og kiggede gamle kommentarer i meget gamle indlæg, da jeg faldt over en overvældende kommentar fra dig!

  Møøøs
  www.smilduerpaa.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. God jagt! :)
   Og mange tak, hvor er du sød! Og jeg kan kun sige i lige måde, I laver nogle helt fantastiske billedserier.

   Slet
 3. Det var dem jeg så :D
  De er fine, men må nok give dig ret i, at du ikke mangler og nok har rigelig ting at pakke/flytte i forvejen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt :D
   Jep, de ryger tilbage. Og så vil jeg knuselske alle mine andre sko!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)