tirsdag den 7. juli 2015

En olympisk pøl på bakken
Skal vi lige bruge et par minutter på at beundre, hvor fantastisk Piscines Municipals de Montjuïc, det olympiske, udendørs svømmebad, er? Udover at en hvilken som helst pool i disse dage er yderst tillokkende, har den her lige det ekstra twist kaldet udsigt over hele Barcelona. Ret okay.

Efter at have svedt mig igennem det meste af sidste uge slog jeg hurtigt til, da nogen venner foreslog en pool som søndagsudflugtsmål. Jo jo, vi har da også strand i byen, men der er bare så meget sand, og saltvand og mange mennesker og skumle typer, der prøvet at prakke en alt fra kloak-øl til mojitoer og massage på og andre skumlere typer, der nakker ens ting. Bah.

Så mod poolen vi drog!

Det eneste, der manglede var egentlig en kiosk. De kunne have solgt mange is og snacks og drikkevarer til den hungrende dansker, der kun havde smækket 2 dåser Pepsi Max og lidt knækbrød i tasken, da der pludselig blev skrevet NU. Men så ved jeg det til næste gang.

Selvom ovenstående pool sådan cirka er poolen over alle pools, skal jeg på jagt efter andre pools her i byen. Finder nok ikke en med bedre udsigt, men en der var lidt tættere på og lidt mere økonomisk til hyppig brug ville heller ikke være skidt - der skal jo også være lidt at vælge mellem, haaa.

Praktisk info
 • Officielt navn: Piscines Municipals de Montjuïc
 • Transport: Bus 150, afgang fra Placa Espanya, metrolinjer rød L1 og grøn L3, eller Funicular'en fra metro Parallel (lilla L2). Pølen befinder sig cirka 2 minutters gang fra bus- og funicular-stop, og gemmer sig bag en uanseelig netdør. Adresse: Avinguda de Miramar, 31,08038 Barcelona.1.
 • Åbningstider og pris: 6,5 euro pr. snude, åbent 11-18.30 fra 29. juni til 6. september, siger deres hjemmeside
 • Tips: Medbring stort håndklæde/blødt tæppe, der er ingen liggestole. Og medbring også rigeligt med snacks og drikke, der er heller ingen kiosk.

2 kommentarer:

 1. Øj hvor lækkert med en tur i poolen! Den slags har vi selvfølgelig også i Berlin, men jeg mangler ligesom dig en pool, som er rimelig praktisk at komme til og ikke koster en arm og et ben at få lov at svømme i... Desuden er der mange af Berlins friluftsbade, som vrimler med typer, der passer ret godt på din beskrivelse af 'skummel' ;)

  /Cindi

  www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var såååå tiltrængt! Og ja, hvor finder man lige dem henne, hvad? (...Google og netværk, er vel svaret, men kræver vist, at man selv er lidt aktiv, haaa). Men æv, det var da træls med sådan nogle typer ved friluftsbadene også, bah.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)