søndag den 13. september 2015

Sensommerferie i det danske
Danmark ér bare rar, og derfor drog jeg i slutningen af august igen hjemad for at nyde en uge i det danske. Jeg fik tilbragt kvalitetstid med min familie, nusset med lille Storm, set mine venner, nydt den sidste sol, skuttet mig i den snigende kulde, tog på genbrugsjagt i området, var til den bedste Saybia-koncert og krydsede landet for at tilbringe nogle dage ved min søster på djævleøen.

Jeg havde en hel uge til at slå mig løs i, men tiden går altid alt for stærkt, når der er så meget, man gerne vil nå. Afslapning heriblandt, haaa. Ugen blev alligevel udnyttet godt, hvis jeg selv skal sige det, og det gør jeg gerne. Flere indlæg følger - hvad købte jeg i genbrug, hvor tog min søster og jeg hen og selvfølgelig et helt indlæg dedikeret til Storm, den lille basse. Hæææ.

Efter lang tid i Barcelonas gennemtrængende hede, havde jeg muligvis lidt glemt, hvordan man klæder sig på i den danske sensommer, host. Det blev opdaget på den hårde måde. Selvom det er altid er trist at forlade Danmark igen, var det rart at komme hjem til at klima, der hverken kræver strømpebukser eller små jakker endnu, haaa. Hilsen frossenpinden, der om under to uger tager til London på visit. Må hellere få gravet strik og strømpebukser og flyverdragten frem.

4 kommentarer:

 1. Synes det er nogen virkelig smukke billeder som viser sommer, men der er da ret koldt lige nu, hihi!

  Knus og god dag :)
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja helt ærligt, mere sol og varme til det danske folk!

   Slet
 2. Åh, hvor snyd - idag har faktisk været aldeles pæn meget af tiden idag, men vi har ikke undgået gråvejrs dryp ind i mellem - send lige lidt vedvarende sol :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæææ! Der har faktisk været dage, hvor vejret har været bedre i Danmark end her, utroligt nok! ...men solraten er nok alligevel lidt højere her. Hæ.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)