tirsdag den 3. november 2015

London(/Primark)-køb
Da jeg for en måneds tid siden var et smut forbi London, var Oxford Street (naturligvis) en af de helt store attraktioner. Hæææ! Men selvom jeg pænt besøgte et godt udvalg, endte jeg kun ud med ting fra Primark, ha. Havde ellers store forventninger til f.eks. Forever 21, men nej. Topshop gav jeg lidt op på - den butik er jo enorm! Står heller ikke lige og mangler så vildt meget, så det var måske meget godt i sidste ende. Også rent økonomisk, haaa. Men et par højskaftede, fleeceforede(!) rævefutter var mere, end hvad jeg kunne stå for. Mine fødder har også sjældent været gladere og lunere som med dem på.
Det samme kan man ikke helt sige om mødet med glimmerbasserne - de er voldsomt flotte og stod til kun 12£, men efter at have haft dem på første gang, gik jeg hjem i strømpesokker. Hæ. Næste gang skal der bare mere plaster til, ikke?
Sidst, men også størst (sådan volumenmæssigt) har vi et sæt sengetøj. Det skinner! Og så var det valg ligesom taget. Jeg er måske lidt for nem nogengange - men pyt, så mange pæne ting, jeg har, ha!

Købte egentlig også en pakke basis strømpebukser, da de medbragte var krympet i vask(?), og sammen med det faktum, at mine ben slet ikke er vant til at være pakket sådan ind, førte det til en lidt for klaustrofobisk følelse. Fik jeg nævnt, at vejret her sydpå stadig er til bare ben? Hæææ. I hvert fald for alle turisterne og sådan nogle tilflyttere som mig - spanierne er gået i full winter mode og er trukket i de lange bukser og vinterjakker. Hallo folkens, vi har altså stadig 17-20 grader!

4 kommentarer:

 1. Er glimmerskoene mon en tidlig julegave til mig?! Årh, de er altså fine Steine! (;

  - Anne www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Har ikke helt opgivet at få dem til at samarbejde med mine fødder, så desværre :p Men jaaah altså, Primark har ramt helt plet med designet. Var jo nødt til at købe dem ;)

   Slet
 2. Det der sengetøj, nøj hvor er det fint :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)