tirsdag den 29. december 2015

Glædelig (bag)jul!


Juletræet står her stadig, men ellers er det ved at være forbi med julen 2015. I morgen rejser jeg tilbage til Barcelona, efter 11 rare dage i Sønderborg. Jeg startede ud med at skulle arbejde hjemmefra 21.-23.(...bah), men der blev også tid til at hente juletræ, lave konfekt og en lille bytur inden juleaften:


Min juletallerken ligner altid lidt en buffettallerken, mener min søster. Jeg er tilbøjelig til at give hende ret, haaa!

Lige før sandhedens øjeblik! 

...og endnu engang lykkedes det mig at hive årets mandel hjem, hæææ. Næste år kan der næsten lige så godt købe en mandelgave specifikt til mig ;) Årets gave var en lækker honningkagegris og skrabelodder. Lodderne var der dog ingen gevinst på, suk...Vi var som sædvanligt et mindre(,) pænt selskab, bestående af min søster og og mig og vores forældre, og det var herligt. Vi tog i kirke, pakkede de sidste gaver ind (...eller, det var vist bare mig. Ahæm), spiste, dansede om træet og pakkede gaver op. Stille og roligt og afslappet og rætti' dejligt. Jeg håber, at I også havde en dejlig jul, uanset hvordan den blev fejret!

...Jeg fik også en nogle rare gaver, men mere om dem i et andet indlæg ;)

4 kommentarer:

 1. Du må lærer mig det mandel-stjæler trick du kan, jeg får den faaandme aldrig :D

  - Anne www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. 1) Vær en lille familie på 4, 2) Vær svineheldig! Haaa. Held og lykke til næste jul - på et eller andet tidspunkt må det jo lykkedes, ikke?! :p

   Slet
 2. Glædelig (bag)jul, hihi. Og god tur tilbage til Barcelona. Ser ud til du har haft en rigtig hyggelig jul, ligesom det skal være :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hæhæ! Og jaaah, det er altid skønt at fejre julen med familien, uanset om det er dem eller en selv, der er i udlandet :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)