søndag den 28. februar 2016

Girls just wanna have sun - tips til Dubai?

Sig det med emojis / Så sandt, som det er skrevet / Natasia og mig i Malaysia i 2014

Tilbage i januar spurgte en af mine bedste veninder mig, om jeg ikke ville med til et eller andet varmt sted snart-ish. Det fik jeg hurtigt sagt JA TAK! til, og vi begyndte spændte at lede efter en passende destination og vente på, at hun forhåbentligt fik godkendt sin (påske)ferie. Da godkendelsen e-n-d-e-l-i-g gik igennem var flybilletter til spændende steder som Thailand, Kap Verde og Miami ikke længere realistiske økonomisk, så valget faldt på ...*dudududuuuuum* Dubai!

Vi rejser fredag d. 18 marts sent om aftenen og er hjemme mandag d. 28 midt på eftermiddagen, så i alt har vi omkring 8,5 dage i byen. Jeg har været i fuld gang med at sørge for at min samling af sommertøj er i tip-top stand, men nærmere planlægning har vi ikke lige fået kigget på, hæææ.

Så ligger du inde med nogen tip, til ting man skal se/spise/shoppe/drikke/afslappe, så smid dem endelig nedenfor! Vi skal selvfølgelig have gang i noget research selv, men det skader aldrig at have lidt at tage udgangspunkt i ;)

Jeg tænker, at vi skal have en god blanding af både afslapning/sol og så noget sightseeing. Og shopping! #hephep

4 kommentarer:

  1. I skal selvfølgelig besøge et af deres kæmpe shopping malls, derudover er en tur til Oman virkelig også hyggelig, en jeep-tur i ørkenen, Aquaventus Vandpark er virkelig også sjovt at opleve, den gamle bydel. Da vi var der lejede vi en båd (til 150 mand) til kun min familie, vi er 4, og det var så hyggeligt at sejle. Derudover skal I prøve deres vandtaxaer, det er en oplevelse i sig selv. De ser virkelig skrøbelige ud, koster intet, men man skal næsten prøve bare for at prøve :-)

    SvarSlet
  2. Tjek bloggen moriudlandet.

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)