onsdag den 20. juli 2016

Stejle gader, søløver og blomster - #SFtoVANin19days /2

SÅ begynder(/fortsætter...) beretningen om årets store tur (...ikke den til Dubai, nej - fortsættelse til den følger også. Engang?), startende i San Francisco. Jeg havde ret store forventninger til den by. Og ret meget jetlag, ahæm.

Alligevel lykkedes det os at komme op og afsted og ind mod Pier 39, den helt store turistattraktion: Båd, båd, søløve

 Om de lugtede lidt, de der søbasser?

 Alcatraz! Vi var lidt bange for, om de ville beholde os derude, så vi betragtede bare på afstand #nærigetyperfrajylland #host


 Det her var helt vildt imponerende! Kun med spraydåser, tallerkener, avispapir, spatler og lignende lavede ham manden der billederne. BOOM, så var Golden Gate Bridge der pludselig. Ingen skabeloner, ingen 'jeg har lige snydt lidt', kun en møj' sikker hånd
Og hey, ingen SF uden lidt sporvogn - okay, ikke den helt gamle og originale, men alligevel *emojimedsolbriller*Maxi-morgenstjerner i tetris-lookOg Lombard street - stejl, stejl gade med ikke mindre end 8 hårnålesving og en hel del blomster. Pænt! Og fyyyldt med turister, der trillede ned, hængende ud af vinduer og soltage, ha. På sidstedagen var det også os - altså, minus hængningen, bare roligt trillende, observerende, fotograferende.


Vi futtede også lidt rundt i de gamle sporvogne, men det lykkedes os kun at køre i omkring 5 minutter, ha. Herefter forsøgte vi at drikke os til varmen (på en Starbucks, dog), og på vej til bussen fik jeg ledt os i den forkerte retning, så vi i stedet ramte en Ross (outlet, uhuh!) og en butik med imponerende udvalg af diverse godter. Og det var ikke engang med vilje! :D Efter at have tanket op begge steder, lykkedes det os at fange den rigtige bus (efter en imponerende spurt - det sker lidt for tit i forhold til transport, synes jeg), og en færdigret hjemme i lejligheden var det eneste rigtige efter en lang og herlig, men trættende dag. 

Fortsættelse følger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)