fredag den 2. marts 2012

Sort


...man fornemmer lidt et tema, ikke? (Og nej. Det er ikke fordi jeg bare smider alle mine sko i entreen. Jeg mangler vist bare at rydde op, host) Meget atypisk mig, men der står heldigvis fire farvede par i skabet (sammen med nogle andre sorte, hæ hæ).

I dag har det været virkelig varmt, som i 25 grader og høj sol. Puuuuuha, det er jeg åbenbart slet ikke klar til! Var ved at gå til af varme, da jeg var ude at gå en tur (i shorts og tanktop, havde lært lektien efter et kort smut i Target i jeans og top). Jeg håber inderligt, at min krop vænner sig til varmen/at varmen bliver mindre lummer - tak!

6 kommentarer:

 1. Jeg har ikke fået nogle sorte sko med mig i tasken. Jeg har generelt ikke andet end sneakers og støvler med. Skidt! Og helt billige er sko ikke i Tyskland. Heldigvis kommer min kæreste i næste uge og har ballerinaer og sandaler med. Meget tiltrængt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv da! Men så er det godt, din kæreste kan have noget med, jeg er mere bekymret for, hvordan jeg skal få alle mine sko med hjem igen, ha ha.

   Slet
 2. nej nej nej.. de sko jeg lige kan ane med glitter sten agtig på.. hvooooor er de fra? så flotte og geniale!! skriv til mig snarest!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem i midten? :) Det er pailletter, og de er fra Forever21. Du kan holde øje med om de kommer op på hjemmesiden, forever21.com :) Jeg er også helt vild med dem, et af mine bedste køb herovre :D

   Slet
 3. Nøjs nogle fede sko! Jeg er misundelig! JEg kan godt lide de høje hæle! :*

  Hvis du vil kigge forbi min hjemmeside så er det astajohanne.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes også jeg har fået skrabet en fin lille samling sammen :) Og de hæle er specielt yndlings <3
   Jeg kigger forbi :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)