tirsdag den 20. marts 2012

Atju! #2


Se selv, der er SÅ grønt på SÅ mange ting (her dog tilfældig bil) - det er det der &%#¤@ pollen, der svæver ned og forpester alt og alle.


Så jeg ved egentlig ikke helt, hvorfor jeg gerne ville ind til Centennial Olympic Park (eller jo, vejret var jo godt). Brugte halvdelen af tiden på at nyse, og den anden halvdel på at klø mig i øjnene. At jeg valgte at klatre op i et træ, hjalp nok heller ikke på det - men jeg fik da taget nogle pæne billeder, host (og nys og snøft).


Herefter kunne jeg ikke overskue specielt meget(/noget overhovedet), så det blev til en burrito i CNN-centeret. Meeen det er jo også Moe's Monday, hvilket betyder burrito og chips til $5 - haps.


Og så var det ellers bare i Target for at finde noget spændende i deres apoteksafdeling, min medbragte allergispray har ikke været specielt effektiv. Nu håber jeg, det virker, til når jeg i morgen skal op at vandre ved Amicalola Falls - ellers bliver det ærlig talt noget af en trist tur, hæ.

2 kommentarer:

  1. Ej Stine, det lyder godtnok træls! Min kæreste er også pollenallergiker, så jeg ved, hvor irriterende, det er! Håber du har fået nogle gode drugs, så I får en god tur!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, suk! Men vi havde en god tur trods alt :)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)