tirsdag den 21. februar 2012

Amicalola Falls


I dag satte vi os ind i bilen og kørte den time og 20 minutter det tog at komme ud af Atlanta og hen til Amicalola Falls. Det var skønt at komme ud af byen og se noget natur. Pænt pænt vandfald - selvom jeg dog havde troet, det var større, hø.


Der var masser af fine stier - og mine trofaste gummistøvler, hæ hæ.


Og et sjovt hult træ.


...hvor jeg da godt kunne være, hæ hæ.Dagens turist med fantastisk udsigt


...det bliver nok også lidt svært, ikk'? Hæ hæ. Der var sådan set ret brunt og dødt over det hele, så vi skal helt klart tilbage, når det bliver grønt og kønt.Og så var der ellers rollercoaster ride for alle pengene. Det er utroligt bakket over det hele, også inde i Atlanta. Men specielt uden for. Det værste var dog inde ved vandfaldene, hvor den lille bil næsten ikke kunne klare det, puha - det var speederen heeeelt i bund og kun 25-30 km i timen.


Se vi kom rigtig på landet - køer! :D


Vi kom også til at regne lidt forkert, så vi var SÅ tæt på at køre helt, helt tør ude på bøhlandet. Vi endte med at køre 22 nerveprirrende kilometer (en del i frigear - trille trille) til den nærmeste benzintank. De vokser alligevel ikke på træerne derude - aldrig har vi været så glade for at se en tank ;)

2 kommentarer:

  1. Åh, hvem der dog bare kunne prale af disse "sommer"billeder!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er skønt! :) Venter dog stadig på at temperaturerne kravler lidt længere op og bliver der, det er stadig ret ustabilt, hvornår det er godt vejr - men i forhold til Danmark er der vist ikke noget at klage over ;)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)