søndag den 26. februar 2012

Clearance

I fredags var jeg i meget lovligt ærinde ude at gå en tur, jeg skulle for en gang skyld returnere noget i stedet for at købe. Men så var det, at min sambo skrev og bad mig købe noget smør med hjem, fra butikken der har ALT, Target.  Og vi ved jo godt hvordan det går, når jeg bliver lukket derind:


Ih, tilbud! Fra Danmark af har jeg haft et godt øje til Complete Salon Manicure fra Sally Hansen, men de 90 kr. de koster i Matas ville jeg nu alligevel ikke give. Herovre koster de i nærheden af 40 kr. - indtil de kommer på clearance til kun 12 kr., hæhæhæhæ! Det er noget af en besparelse, så jeg skyndte mig at hapse alle de pæne farver, der var. Og en Revlon og Nicole for OPI, der også var sat ned - nu er jeg helt klar til at blive lakket til, hæ hæ.


...og når det skal fjernes igen, skal man jo også have de rigtige produkter. Hurra for Target og clearance!

Nu skal jeg bruge dagen på at være lidt voksen, suk. Jeg skal have opdateret mit regnskab, færdiggøre problemformuleringen på min hoveopgave, rydde op og måske vaske tøj. Men nu vil jeg starte med lidt middagsmad, og se om jeg ikke også kan presse en lang gåtur i det dejlige vejr ind :)

6 kommentarer:

 1. Godt at se at du udnytter Targets dejlige priser! :p Hvis jeg ikke tager fejl, er den gule der farven som hedder "Yellow Kitty"? If so, så snuppede jeg skam også den for nogle uger siden :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg i hvert fald, godt og grundigt ;)
   Og jo det er det skam, vi har åbenbart samme gode smag ;) Glæder mig til at bruge den til brune forårshænder :D

   Slet
  2. Helt klart har vi god smag ;) hihi! Glæder mig også, det er den fineste gule farve efter min mening! Gul for mig er svær at se godt ud i, men den der er altså bare perfekt!

   Slet
  3. Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv! :)

   Slet
 2. Lækkert, 12 kr er godt nok også billigt! :-D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)