torsdag den 15. marts 2012

Vil du til Atlanta?


Jeg er som sagt i praktik ved the Danish American Chamber of Commerce Georgia, her i Atlanta. Her er konstant to praktikanter, og vi er nu igang med at lede efter vores afløsere til slut juli-start august indtil midt-slut december.

Traditionelt har her været markedsføringsøkonomstuderende og professionsbachelorstuderende i international handel og markedsføring, hvilket vi selvfølgelig også søger denne gang, men det vi laver er for det meste eventplanlægning, styring af sociale medier, markedsføring, salgsarbejde o.l., så alle inden for disse områder er velkomne til at ansøge.

Personligt kan jeg sige, at det er en kæmpe oplevelse at være afsted. At leve i en anden kultur, og så lige USA :) Og så er det jo dejligt varmt her i Atlanta, hæ hæ!
Her ved DACC er der også hjælp til en masse. Der er hjælp til at finde lejlighed, møbler, bil, den danske community (man får hurtigt en omgangskreds/venner), meget af det praktiske, så man bedre kan koncentrere sig om alt det andet. Det har jeg i hvert fald nydt, i forhold til alle de opstartsproblemer man ofte hører om.

Ansøgninger sendes på engelsk til info@daccusa.org, frist 20. marts. Og så er man selvfølgelig velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, enten her i kommentarfeltet eller på ska@daccusa.org. Tip gerne venner, bekendte, familie, alle, hvis du tror det kunne have interesse.

Ps., du vil jo gerne! Ansøg så! ;)

6 kommentarer:

 1. Ja jeg vil jo rigtigt gerne, bare først til januar når jeg når til 4.semester ;-)

  Men har du måske en idé om hvornår det ville være passende at søge til det, selvom det selvfølgelig er lidt langt ude i fremtiden :)

  Hilsen Malene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, det er jeg glad for at høre. Det er nok passende at sende ansøgning omkring tredje kvartal (eller i september vil jeg nok sige - hellere for tidligt end for sent). Held og lykke til den tid! :)

   Slet
 2. Det vil jeg prøve så! kan du anbefale nogle gode highlights der ville være gode at have med i sin ansøgning, noget de måske lægger vægt på og sådan noget? :)

  Hilsen Malene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vigtigste er, at man har noget at bidrage med. Selvfølgelig er det fint, at man gerne vil til USA (hvilket var en af mine hovedårsager til at søge, men shh. Og det skal da også med, så de ved, at man brænder for at komme afsted), men det er vigtigt at skrive, hvad man gerne vil ved DACC. Det vi praktikanter mest laver er: eventplanlægning (har du erfaring med det, lige meget hvad: Skriv det ;) Specielt hvis det er noget, du brænder for), markedsføring/sociale medier (vi har brug for at få folk med til de ting vi laver/melde sig ind i DACC), salgsarbejde (der skal skaffes sponsorer/folk skal melde sig ind). Og personligheden er også vigtig, til sådan noget her skal man jo gerne være udadvendt og social. Og kom med eksempler! Har læst vores ansøgere til nu igennem, og alle er jo ansvarsfulde, dygtige og blablabla - hvordan? er hvad jeg som læser af ansøgninger gerne vil vide.
   Og et ordentligt billede, som I at det ikke skal være et fra byen - det skal udstråle seriøsitet (og evt. livsglæde, men ikke druk).

   Ikke at du skal følge rådene slavisk, men det er i hvert fald min opfattelse af, hvad der bliver lagt vægt på. Jeg håber, du kunne bruge det til noget, og skriv endelig igen, hvis der er noget :)

   Slet
 3. Vil rigtigt gerne ind for noget der omhandler event og den slags, men har ikke så store erfaringer med det endnu, altså har da stået for at admistrere nogle forskellige loppemarkeder og den slags, men nok ikke lige det de kigger efter ;-)

  Men vil det være godt at skrive at man har stor interesse for det, og gerne vil ind for det i fremtiden?

  Når du skriver at man skal fortælle om hvad det er man er dygtig til osv. er det sådan inde for ens kompetencer/stærke sider?

  Det er rigtigt sødt af dig at skrive det, er altid godt at få nogle råd til hvad der skal være med for at få en chance :)

  Hilsen Malene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er da helt perfekt så :) Og alt erfaring tæller, det giver helt sikkert ekstra point med de loppemarkeder, et event er jo et event, selvom delkomponenterne er forskellige! :)
   Så ja, skrivskrivskriv det. Og igen, når du så også skriver om din erfaring virker det også troværdigt, og ikke som noget man bare siger fordi man vil afsted :)

   Ja nemlig, det er godt at skrive det.

   Jamen det var da så lidt :)

   Hilsen Stine.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)