torsdag den 25. oktober 2012

At købe luft

Eller plads, rettere sagt. Vi kender det vist alle sammen: kufferten skal pakkes, men der er bare.ikke.plads.. Man lægger sirligt sammen, presser og maser, hopper og råber (nej? Det tror jeg ikke på), men lige lidt hjælper det. Men SÅ er det godt, at vakuum-poserne er opfundet! Et helt genialt og yderst simpelt produkt, der ikke har andet formål, end at hjælpe dig. Det er da smart.


Eneste problem er, at det ikke fjerner vægt. Men pludselig kan man stoppe meget mere ned i håndbagagen (som sjældent bliver vejet. Hæhæ), eller nøjes med en mindre (og lettere) kuffert. Jeg gentager: Det er da smart!

Og køb for guds skyld dem uden støvsuger-behov. For hvor tit har man sådan en til rådighed på et hotel? I stedet er dem her med øh, klemme(?) på, geniale. Lidt rulning, og så er luften væk.
Købes i Jysk, og af til i diverse supermarkeder.

7 kommentarer:

 1. Kender alt for godt følelsen ;) Og ja de vejer næsten aldrig håndbagagen! win!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det tror jeg på ;) Nej det er nemlig smart, til alle de ting, man ikke kan undvære, men ikke gider betale overvægt for :p

   Slet
 2. Hvor smart, dem kunne jeg godt have brugt efter 3 ugers rundrejse i USA for nylig med alt, alt for meget shopping - min kuffert var så proppet at jeg var bange for syningerne ville sprænge! D:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dét, USA gør ved en og ens kuffert :p

   Slet
 3. De er så smarte :D bare når jeg er over ved min kæreste i en uge må jeg mase og klemme tingene sammen - skal klart ha invisteret i de poser :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :D Åh ja, det kender jeg godt, man skal jo gerne have det hele med. Held og lykke med poserne :)

   Slet
  2. Nemlig, selvom det kun er en uge man er væk, så det mnage ting man skal have med når man er en pige :D - tak :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)