søndag den 7. oktober 2012

Park Güell


Jeg tror, jeg har fundet mit yndlingssted her i Barcelona. Men først havde jeg det mest sådan her:


Æhæ. Efter vi havde vandret op af stejl, stejl bakke og mange trappetrin i 25 graders varme og sol (jamen vi har det bare så hårdt, jeg ved det)), var der sååå varmt og mennesker overalt (stor overraskelse, ja). Men det var jo også pænt, så i stedet for at lade os trille ned, gik vi videre (op), og fandt de mindre overrendte steder:


Her vil jeg gerne bestille campingplads. Basta. Mit yndlingssted, som jeg stolt vil fremvise til alle mine besøgende (og få dem til at medbringe nogle chips. Det æble og lunkne vand, vi delte i går, levede ikke helt op til omgivelserne). 


Lidt længere nede var der også små papegøjer i palmetræerne - så bliver det snart ikke mere eksotisk ^-^

7 kommentarer:

 1. Skønt! Jeg ELSKER Parc Güell, men ja - det er lidt en kamp at komme derop... Det er dog det hele værd. Min kæreste og jeg kravlede ind blandt træerne og spiste frokost - og chips - og jeg anbefaler det også til alle jeg kender. :)
  Barcelona er min yndlingsby, og det er så dejligt at se billeder derfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig et dejligt sted! Mens benene værker prøver jeg at tænke på alle de ekstra chips, jeg så kan spise, og den fantastiske udsigt. Så vi skal bestemt også tilbage med både madpakke, chips - og familie :)
   Jeg bliver også gladere og gladere for byen for hver dag, der går. Så der skal nok komme masser af billeder og stemning herfra.

   Slet
 2. Hejsa
  Skke et fantastisk vejr i har derned! Til en anden gang findes der faktisk en rulletrappe op til parken - men det er jo også god motion at tage de almindelige trapper :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa, ja det har vi ikke kunnet klage over. Der var lige nogle dage for 2 uger siden, hvor vi troede at sommeren var væk, men den kom heldigvis ign :)
   Jeg siger mange tak for tip! Men ja, det er jo lige det der med motionen, gratis motion skal man ikke sig nej til. Næste gang er der nok heller ikke 25 grader og tilhørnde sved :)

   Slet
 3. Hæhæ, er jeg den eneste der ikke kan se de meget omtalte papegøjer??
  Ej dejligt i har det godt dernede! Og nu med internet eller hvordan ser det ud?

  Lise
  http://lisepaasu.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, jeg kan egentlig godt se, at den ikke er så tydelig :p Den er ca. midt i billedet, lidt til venstre. I en rede, lige mellem palmebladene og stammen.
   Ja vi er rigtig blevet glade for det heldigvis :) Og nej desværre, men det lysner (7-9-13!!!!!). Jeg nasser på det offentlige borgerhus, og nu også min skole.

   Slet
  2. Den er fundet nu, efter en omgang forstørring af billede ;)
   Godt det går den rigtige vej, good luck! :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)