fredag den 28. december 2012

Gaver'gaver'gaver!

Julen er så småt ved at være slut (nooooo!), men juletræet står her heldigvis endnu (snitterne væk, mor!), og gaverne er heller ikke forsvundet. Det ville også være synd, så fine som de er: 

 Mumi! Jeg fik 'De samlede stiber' 3 og 4, årets julekrus og en skål med Kærlighed. SÅ sødt.

Og de fine, fine ballerinaer fra Bloch kom endelig hjem til mig. Se da lige den indpakning, dét er gennemført. En ægte ballerina og lyserød tylpose, uh mit hjerte smeltede næsten ^-^

God lageropfyldning af yndlingsprodukterne fra Danmark - Vichy shampoo mod fedtet hår, og verdens bedste håndcreme og læbepomade fra Aco. Og Depend 318, neglelakken i den helt rigtige mintgrønne nuance med lidt shimmer i.

Ren kærlighed til den spanske lejlighed fra min søster 

Jaaah, så kom de søde små rensdyr-Hoptimister hjem til mig at bo ♥ Og årets til-og-fra-kort fra Quick med den søde ugle var virkelig også et hit, jeg fik skrabet mig til hele 60 kr.. Haps! 


Så fint et smykkeskrin i den perfekte mintgrønne nuance og det fineste glassmykkeskrin. Sidstnævnte er årets julegave fra mig til mig, hæ hæ.

Udover det viste udvalg var jeg også så heldig at blive begavet med en kuffertvægt, 0,5 L mintgrøn Margrethe-skål (så sød!), Hoptimist-plakat, kolde kontanter, en sviptur til London, rar fleecefrakke fra Ebay, Rasmus Seebach Live-dvd (jaaaaah!), Marco-effekten af Jussi A.O., gavekort til H&M, lidt andet make-up, CHOKOLADE, og tjooo, så har jeg sikkert også glemt noget. Æhæ.

Men altså, det er jo helt overvældende. Så sød en familie og rare veninder jeg har, mange, mange tak til alle 

12 kommentarer:

 1. Hvor er det virkelig nogle fine gaver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ^-^ Jeg er også helt overvældet :D

   Slet
 2. Hvor kan man købe det fine grønne smykkeskrin.
  Godt nytår fra Ellen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra Søstrene Grene til lige under 30 kr. :)
   Og godt nytår til dig også!

   Slet
 3. Virker den dér shampoo mod fedtet hår? Mit skal nemlig vaskes HVER dag, for ellers fedter det - så det ville da være lækkert, hvis sådan det kunne, øh, forsking fedtnings-processen?! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét gør den! Jeg startede med at bruge den, da jeg var teenager med møg-fedtet hår. Hvis jeg havde vasket det om morgenen, begyndte det at se fedtet ud hen ad aftenen. Indtil jeg begyndte at bruge den her shampoo. Rent mirakel! Der står godt nok noget med, at man skal bruge det som kur (eller noget?), men jeg bruger den bare hver gang, jeg vasker hår som eneste shampoo. Og nu kan jeg sagtens trække den 2 dage (af og til 3 med hjælp fra lidt tørshampoo eller den rette frisure).
   Navnet er 'Dercos skælshampoo til fedtet hovedbund' og fås på apoteket ;)

   Slet
  2. TAK! Det lyder lidt som en mirakelkur! ..kan forestille mig, at prisen også er derefter, hehe. Den må jeg se at opstøve!

   Slet
  3. Det er det også! ;) Ej, den har i hver fald hjulpet mig meget. Det jeg fandt ud var i hvert fald, at alle de andre shampooer jeg havde prøvet, ikke fik vasket fedtet ordentlig ud af mit hår, og så er det jo klart, at det hurtigt kom igen/blev for fedtet at se på.
   Men ja den koster omkring 100 kr., men for mig er det i hvert fald det hele værd. Husk at vælge den til fedtet hovedbund - ikke at jeg tror du er dum, selvfølgelig, men samme variant fås til tør hovedbund, og de ligner hinanden en del, hvis man ikke lige er opmærksom på det ;)

   Slet
 4. De er gode de Mumistriber! ;-) Og julekoppen er også snart min.
  Man må jo købe den selv, nu man ikke får den i gave...

  Har du mon set Mumisættet hos Topshop? Gamacher og en t-shirt.
  Lidt i stil med det undertøj de pt. har.

  Fra en Mumi-man til en anden ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de! Så fin en tegnestil :)
   Åh ja, det kan man blive nødt til! Mine forældre havde heldigvis afluret desperationen i mit ønske, og hapset den til mig. Julekrusene fra 2010 og tidligere har jeg dog opgivet efter at have set ågerpriserne på Ebay. Suk.

   Åh ja, det er SÅ sødt! Men det ser ud til, at det pt. er udsolgt fra hjemmesiden. Jeg må hellere smutte forbi butikken i Barcelona, når jeg kommer tilbage, og se om de mon har det der. På udsalg, så jeg kan forsvare det over for min slunkne økonomi. Tak for tip, i hvert fald ;)

   Slet
 5. Kære søde Stine! Jeg håber at du har haft en fantastisk jul.
  Jeg tænkte på om du har en e-mail, som man må skrive til? Jeg har nogle forskellige spørgsmål til dig, som jeg håber du vil svare på omkring dine studier, men det er bare lidt langt at skrive i et kommentarfelt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh hvor er du sød, og mange tak, det har jeg :)
   Jo da :) Min mail er Stineka90@gmail.com, og du skriver bare, så vil jeg gøre mit bedste for at svare :p

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)