tirsdag den 4. december 2012

Hoptimistisk julJamen se da lige, hvor søde de er ^-^ Jeg elsker, elsker, ELSKER Hoptimister, så de her kampagnebilleder er lige hvad der skal til for at få mit julehjerte til at smelte. Så på årets ønskeliste er de små rensdyr i hvid og lysebrun røget på, og så krydser jeg mine små fedtede fingre for, at de finder hjem til mig til jul. I givet fald kan jeg ikke garantere for, at de ikke får en hædersplads i stuen året rundt, ligesom mine kyllinger, der ikke kun er fremme til påske. Det ville da være synd for de små putter ^-^Og så vil jeg lige tippe om, at der på Hoptimistshop er gratis forsendelse for tiden. Hvis man nu skulle gå hen og være blevet fristet til at give sådan en nuttethed et godt og kærligt hjem (mit, for eksempel ;) ).

7 kommentarer:

 1. Herligt at læse, at andre også har en KÆMPE hoptimistisk svaghed. Synes jeg er rendt ind i en del modstandere af dem på det seneste - de aner ikke hvad de går glip af ;o)

  Jeg vil dog lige "advare" dig om rensdyrsmodellen. Gevirerne sidder rigtig dårligt fast på mange af dem. De falder simpelthen af allerede i butikken. Nogle gange kan de trykkes på igen. Andre gange lader det sig ikke gøre. Tre gange har jeg oplevet familiemedlemmer få rensdyr som har været itu og har måtte afleveres retur. Og det synes jeg ærlig talt er for dårligt med den relativt høje pris for dem. Så på trods af deres "sødhedsfaktor", har jeg valgt ikke at skaffe mig en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er i høj grad mig ;) Jeg forstår ikke, at man kan være modstandere af sådan nogle nuttede glædespredere, men ja, så er det dem, der går glip af noget ;)

   Åh nej! Jeg må dog nok indrømme, at jeg er så forelsket, at jeg vil løbe risikoen, og så må jeg alliere mig med en superlim. Men mange tak for at gøre mig opmærksom på det, jeg er bare et håbløst Hoptimist-elskende-tilfælde ^-^

   Slet
 2. De er bare så søde ;D jeg er selv den heldige ejer af to :D

  Jeg har en give-away igang på bloggen,
  hvor du kan vinde et super flot ur fra Dyrberg/Kern til værdi a' 1000,-
  Kig forbi og deltag hvis det lyder fristende?

  http://www.fashionbysterup.dk/category/give-away

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, heldige dig :D Jeg håber også på at udvide min samling, hvis jeg er heldig til jul ^-^

   Slet
 3. Svar
  1. Jaaah ^-^ Jeg er sikker på, at min jul ville være SÅ meget bedre, med sådan nogle putter ;)

   Slet
 4. Hoptimister er virkelig SÅ søde! Jeg er også helt sikker på, at jeg bliver nødt til snart at have købt nogle flere. Man bliver jo virkelig i godt humør af dem :)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)