tirsdag den 25. december 2012

Juleaften 2012

 Kære alle, jeg håber, I havde en dejlig juleaften. Jeg fejrede den sammen med mine forældre og søster, og det var noget så hyggeligt. Kameraet var med til første del af aftenen, så her er familien Andersens juleherlighed:



 Min søster mente, at min tallerken lignede, at jeg havde været oppe ved et buffetbord og taget én af hver ting. Det kunne hun godt have ret i. Til gengæld var hendes smurt ind i enorme mængder sovs. Det kommer  dog ikke fra fremmede, vores far havde endda også puttet sovs på brunkartoflerne. Blasfemi, siger jeg jer!





Så gik gaveræset i gang, og jeg fik alt for travlt til at tage billeder ;) Jeg fik de fineste, sødeste og bedste ting, mange tak til min søde familie og venner 

Første juledag står altid på total afslapning, og nu er det tid til verdens bedste reste-mad. Mums!

4 kommentarer:

  1. Jeg holder med din far. Der skal sovs på brune kartofler. Det er fedt på sukker - what's not to like? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej nej nej. Brunkartofler har verdens bedste smag PRÆCIS som de er - det kan IKKE blive bedre! ;)

      Slet
  2. Er altså også lidt med på sov på brunede kartofler, du! Det er jo bare dobbelt op på godt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej nej nej, I er jo helt håbløse! ;)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)