Hep hep hep! En af de allerbedste julesnacks er brændte mandler, og nu har jeg knækket koden for, hvordan jeg lystigt kan gnaske løs hele
Således gør man:
- 200 g mandler, 2 dl sukker og 2 dl vand og blandes på panden.
- Der skrues højt op for varmen, indtil det lystigt er kogt lidt ind, hvorefter man skruer ned, så det ikke brænder på.
- Herefter udvikler det sig som på billede 2 og 3, og i stedet for at gå i panik rører man videre ved middel varme (ikke for lavt, så kommer man ikke videre. Ahæm).
- Og ta-da, efter (relativ) kort tid er vi nået frem til billede 4. Haps!
- Før spisning hældes det hele dog over på noget bagepapir STRAKS, da man ellers kan bruge resten af aftenen på at fjerne fastbrændte mandler og sukker (ahæm).
For at undgå sagsanlæg, kommer her også en ekstra portion gode råd:
- Brug IKKE Teflon-pande (RIP ♥)
- Mandlerne er varme, når de kommer af panden. Utålmodige sjæle skal være klar på tungesmerter
God appetit!
Yum, de ser vildt gode ud (:
SvarSlet- Kit
Åh, de er også SÅ gode - der er dog desværre ikke flere tilbage :p
SletDu er SÅ ond Stine! Så viser du bare lækre brændte mandler på et tidspunkt, hvor jeg i forvejen har virkelig meget lyst til det, men ikke har nogle mandler hjemme til at lave det af.. ;)
SvarSletHa ha ha! Men Bilka har åbent helt til klokken 22, hvis man bor i nærheden af sådan en :p ;)
SletOg så minder du mig forresten om, at vi da egentlig også skal have købt nogle flere mandler, hææææ ;)
Eeej hvor godt! Fedt at der er andre brændte-mandler-elskere derude der kunne få glæde af opskriften ;)
SvarSletÅh ja, jeg siger mange tak! Og har købt flere mandler til næste gang ;)
Slet