torsdag den 27. februar 2014

Klip klipNå, men så fik jeg endelig taget mig sammen til at få trimmet den der høstak, der har indtaget mit hoved. Sidst den var i nærkontakt med en saks var i juni, så det var efterhånden pænt slidt, tuslede konstant, og sad fast i alt på grund af længden. For slet ikke at snakke om, hvilke evigheder det tager at vaske og tørre det. Så der skulle ligesom ske noget. Men der skulle heller ikke ske alt for meget - det skulle stadig gerne kunne sættes lidt op og væk fra mit ansigt. Og nu er der i hvert fald sket lidt - om jeg er glad for det, ved jeg ikke helt endnu (som sidste billede så diskret afslører, ha). Vi satser på, at det bare skal falde lidt på plads, og at jeg bare lige skal lære det at kende, ikke? De slidte spidser kom i hvert fald af!

17 kommentarer:

 1. Haha verdens sejeste GIF. Og det nye hår er super flot og tiltrængt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, tak ;) Og mange tak, det har min hår-selvtillid brug for at høre, ha - selvom vi også godt kunne se, at det var tiltrængt ;)

   Slet
 2. Jeg er vild med både din gif og at du bruger ordet tuslet! Ih, hvor er det altså også et ord jeg aldrig slipper. Tænker faktisk ikke over at andre ikke helt forstår det. Har i hvert fald ofte oplevet at folk har kigget mærkeligt på mig, når jeg har brugt ordet. Jamen okay, så uglet eller filtret eller hvad I siger! Haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg er vild med, at du altid bakker mine sønderjyske ord op! ...og så vidste jeg faktisk ikke, at det var sønderjysk, ha - jeg er åbenbart bare sådan en bondeknold fra lille Sønderborg ;) Men godt vi i det mindste kan oversætte for den uvidende del af befolkningen, ha.

   Slet
 3. Jeg er med på bølgen... I Love that gif <3

  Wow det er noget af en tot der er røget af der, men det er sundt for håret at tage et godt stykke engang imellem..
  Det vokser jo ud igen ;)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak - godt jeg fik taget mig sammen til at lave den ;)

   Det var også en imponerende bunke, der lå tilbage på frisørens gulv, ha - men ja, helt sikkert. Lige nu glæder jeg mig dog til, at det bliver lidt mindre nyklippet-firkantet ;)

   Slet
 4. Hold fast, hvor var det også blevet langt! :-O

  SvarSlet
  Svar
  1. Men samtidig var det faktisk næsten ikke vokset i et halvt år, så jeg kan ikke engang skrive, at skidtet vokser som ukrudt - næsten fem år af mit liv har jeg brugt på at opnå spaltede spidser i navlelængde.

   Slet
 5. Fuck den gif er nice lavet, Stine :D:D
  Det er pænt til dig, det nye hår. Og "det er jo stadig langt", som min frisør altid siger, når jeg bliver klippet. Haha. Dit er i hvert fald stadig længere end mit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak :D :D
   Og tak! Min frisør sagde faktisk, 'at nu havde jeg kort hår' - ah, den var jeg nu heller ikke helt enig i, hun burde nok have adopteret din frisørs sætning, ha. Men jeg tror nu også, at jeg bliver glad for det her - og måske ligefrem kaster mig ud i at have løst hår af og til, uha ;)

   Slet
 6. Jeg havde helt glemt ordet "tusket". Det må bestemt være et 'synnejysk' udtryk. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. "Tuslet"! ...damn you, autocorrect!

   Slet
  2. Autocorrect er altid sjov - i hvert fald for os andre, ha ;) Men ja, det fandt jeg ud af, da jeg googlede det, ha - sådan er det at gå rundt i en sønderjysk boble, jeg formår også at sige 'mojn' til alle. Uanset, hvor de kommer fra... :p

   Slet
 7. OH MY GOD! Hvordan havde jeg ikke opdaget at dit hår var blevet SÅ langt, jeg har endda næsten lige set dig! Men med opsat går selvfølgelig.
  Well, det klæder dig at det er blevet lidt kortere, selvom jeg godt kan forstå at du lige skal vænne dig til det. Jeg er i gang med projekt "voks nu langt dumme hår" og havde glemt hvor lang tid det tager!

  Og jeg er selvfølgelig enig med alle de andre, jeg ELSKER gif'en :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har jo også skjult det godt, ha. Og tak, det er mit hår og jeg glad for, at du siger - vi er næsten ved at vænne os til det, men labber stadig alle komplimenter i os, ha. Bad og hårtørring er i hvert fald blevet en del nemmere. Og jeg hepper på dit hår - man bliver jo også ekstra glad for det, når man så har arbejdet på det i så lang tid ;)

   Og taaaak ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)