tirsdag den 4. februar 2014

Næææh, er det mig?!


"Ræveglade Stine er et frisk pust i min hverdag. Hun blogger om alt og ingenting – hverdagen, outfits, og selvfølgelig sin kærlighed til ræve. Hun er så sød at se på, og skide sjov at høre på. Jeg er mega fan af hendes ærlighed og upolerethed – det ene øjeblik er hun smækkerlækker i nice outfits, det næste sammenligner hun sin hud med en hvid tallerken i et lidet flatterende, og dog alligevel yndigt, billede. Det er vist de færreste, der kan klare det!"
Collage og tekst fra Boghylden.

Hallååå, har man nogensinde læst noget pænere?! Jeg er rimelig nem at imponere med ros (sig noget pænt til mig, og jeg er solgt. Med det samme), og dagens indlæg på 'Boghylden' med bloganbefalinger fik mit humør til at stige adskillige grader. Og mine kinder til at blive en smule røde. Bare en smule, ha. Udover det åbenlyse, at Gitte har valgt at anbefale lige mig (og så i så pænt selskab!), er det virkelig også nogle rare ord - specielt fordi, det er sådan, jeg håber, folk ser min blog. Wuhuuu!

6 kommentarer:

 1. Sød, hot og skæg - jeg kan kun erklære mig enig :D Det er altid en fornøjelse at læse med Steine. Især om genbrugskup, fjollegifs og nye køb.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej men altså, nu rødmer jeg jo helt igen :D Tak for de pæne ord - og tak for jeres hyggelige blog også, nu vi er i gang ;) Og det minder mig om, at det er alt for lang tid siden, vi har haft en gif på banen - de må snart tilbage!

   Slet
 2. Glad for du blev glad :)!!

  SvarSlet
 3. Ih hvor er det en fin anbefaling :) jeg er ganske enig og utrolig glad for, at jeg lige havnede på kursus med dig, så jeg lærte din blog at kende… Hmmm…. Jeg overvejer at hækle en ræv til dig :D Har simpelthen fundet den fineste opskrift, men kender ikke lige andre, der ville være interesserede :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg kun give dig ret i :) Og tak! Jeg er også meget glad for, at havne på kursus med dig og Jane (blandt andre ;) ). Den er søøød, den ræv! ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)