søndag den 2. februar 2014

Herzschlag is der Takt


En stille aften for nogle uger siden sad jeg med ryggen til tv'et, og hørte TvSyd med et halvt øre. Lige pludselig lyttede jeg dog efter - velkendt musik til ord som 'koncert', 'Esbjerg' og '1. februar' gjorde mig meget opmærksom. Det var Münchener Freiheit, det omhandlede, og jeg blev helt ekstatisk, ha! Til dem, der ikke lige kender dem (...alle?), så er det et tysk band, der blev store i 80'erne, men har holdt formen siden og også oparbejdet en vis popularitet i Danmark - i hvert fald i grænseområderne. Nå, men jeg skyndte mig at få mobiliseret mine medfans, og i går gik turen endelig til årets første koncert: Münchener Freiheit i Esbjerg Musikhus!
Og hvordan var koncerten så? Faaaantastisk! De havde tilsyneladende fået ny forsanger (...så meget for at være fan, hvad? Ha. Musikken var jeg dog opdateret på og skrålede glad med på), men det gjorde det ikke mindre godt. God musik, god stemning, og især rætti' god performance af Jörg-Tim Wilhelm, den nye forsanger. Som jeg blev fotograferet sammen med - rimelig starstruck, rimelig glad. Wuhuu! ;) Signeret CD måtte jeg selvfølgelig også have med hjem - men hvornår kan jeg komme afsted igen?

Ha ha, og så fik jeg en rimelig sjov video. Jeg var sådan set bare i gang med at filme en af deres allerstørste hits, da Tim bevæger sig hen over scenen, og pludselig gør min mosters optagelse af samme en hel del mere interessant:Viel, viel spass!

2 kommentarer:

  1. Jeg tænkte lige "Hold da op, han holder sig godt nok godt, hvis de var store i 80'erne!". Det, eller at han havde været et vidunderbarn ;) Men så læste jeg videre, og så hav det mere mening!

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha - man ved jo aldrig ;) Jeg havde ikke nærstuderet koncertbillederne inden, men ellers havde jeg nok også undret mig over alderen ;) (...fordi jeg er den type fan, der har hørt musikken på repeat, men ikke stalket dem vildt og voldsomt på internettet. Det er vel også det vigtigste)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)