tirsdag den 25. marts 2014

Ugens tip: Billige Gellack-startsæt


Mens jeg lige får sorteret og udvalgt i London-billederne, kommer her ugens tip fra tilbudsavislæseren mig, ha. Som nævnt her (og her) er jeg rætti' begejstret for mit gellack-sæt fra Depend, og kan ikke anbefale det nok (hvis man er til den slags, altså. Ellers er det nok ikke så god en idé). Og i denne uge er det sørme på tilbud! Bilka kører med 25% på sættet fra Depend, der hermed ryger ned på 285 kr.. Netto vil også være med, og har no name-startsættet til kun 200 kr. Dét er seriøst billigt. Om det så virker lige så godt som det fra Depend, skal jeg ikke kunne sige, men det er i hvert fald smart, at deres lampe er ledningsløs. Og så kan man jo altid købe selve lak-delen med 25% i Bilka i denne uge, ha. Men selve no-name-lakkerne virker fint for mig - det er sådan en, jeg har på på det øverste billede.

5 kommentarer:

 1. NIIICE ;D
  tak for tippet !

  // www.fashionbysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme! Jeg håber, du fik glæde af det :)

   Slet
 2. Hejsa

  Ved du om man kan bruge Depend lakkerne sammen med no name sættet fra Netto? Har nemlig lige købt det i Netto, men der er jo ikke mange farver at vælge imellem, og det der removal er ikke med. Men de to kan vel godt snakke sammen eller hvad mener du? :)

  SvarSlet
 3. Hej,
  Det vil jeg sagtens mene, man kan :) Jeg har i hvert fald gjort det modsatte, brugt Netto/Dansk Supermarked-lakkerne med Depend-sættet, og der har jeg ikke mærket forskel i forhold til at bruge Depends egne lakker, hverken mht. påføring og holdbarhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min søster bruger også tit bare en almindelig neglelak. Så holder det ca. en uge, og i selve lægnings-processen skal den almindelige lak være helt tør, før man putter overlakken på og hærder det under lampen, men ellers er det det samme. Bare et lille ekstra tip ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)