torsdag den 9. oktober 2014

Andorra: ✔

I weekenden havde jeg besøg hjemmefra, og vi bestemte os hurtigt for at tilbringe weekenden ude af byen. Barcelona er herlig og alt det der, men af og til har man(/jeg?) bare brug for lidt RO og at kigge på noget pæn natur. Så vi lejede en lille bil og satte kursen mod Andorra - så kan det land ligesom også krydses af på listen over besøgte lande, ikke? Ha.Køreturen i sig selv var en oplevelse - jeg undgik at blive køresyg, vi kørte ikke af en skrænt og udsigten var også okay. Vi ankom til Andorra, farede vild i byen og jeg slog mig lidt løs i en tax free-butik - Andorra er lidt Spaniens svar på Tyskland, så min indre teenager slog sig løs, og købte alt, der ikke var øl.
Vi fandt vores lejlighed, smed kufferten af, og drog ud for at opleve:
Det var pænt. Og dagen efter var endnu pænere, så jeg GLÆDER mig til at dele billederne derfra. Men nu må jeg hellere se at få ryddet lidt(/meget O.o ) op på mit værelse, for i morgen(!) kommer min søster. Yay!

2 kommentarer:

  1. Smukke, smukke billeder! Jeg glæder mig også til at se mere. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak - man kunne næsten ikke taget andet i de omgivelser :D Jeg glæder mig også til at dele resten, det er bare lige det der med at finde tiden til det :p

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)