søndag den 19. oktober 2014

Forventningsafstemmelse og servicemeddelse

Fredagsøl på stamstedet med underlig posering og rare typer / Tirsdagsbasket / Standard hverdag / Besøg hjemmefra / Jeg smiler altid, når jeg arbejder. I hvert fald om fredagen / Seriøst god strawberry mojito / Team building.

Det er utroligt hvad sådan et 9-18-job, blomstrende socialliv, praktiske pligter og medfølgende træthed kan gøre ved ens blogge-frekvens. Det her er ikke en undskyldning - jeg sætter stor pris på min blog, mit lille kreative projekt, men mit virkelig liv kommer alligevel først. Og det er okay! Jeg har det godt, og jeg blogger, når jeg synes, jeg har tid og overskud. Og hvis man ikke vil klikke ind forgæves, er der både Bloglovin og muligheden for at modtage email ved nyt indlæg - se ude i højre side. Smart, hvad? Ellers er jeg også at finde på Instagram, StineKA90, hvor jeg opdaterer lidt oftere. Og hav så lige en god dag - on- eller offline!

6 kommentarer:

 1. Det er hyggeligt at følge med fra sidelinjen, når du har tiden til bloggen :) Men selvfølgelig er det vigtigere at du bare nyder Barcelona og får dig en omgangskreds - du bor der jo faktisk! Det tror jeg vi alle forstår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord og forståelsen! Personligt har jeg heller ikke et behov for, at de blogs, jeg læser, opdateres hver dag - specielt ikke nu, hvor jeg ikke har så meget tid til læsning, ha.

   Slet
 2. Det virkelige liv er vigtigst, uden tvivl. Nyd det, det er jo en oplevelse for livet. Jeg er her i hvert fald stadig om der kommer 1 indlæg om måneden eller 2 om dagen. Din blog er en favorit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Eeeej, hvor er du sød! Tak! Og jeg gør absolut også mit bedste for at nyde det :)

   Slet
 3. Åh, det var jo præcis det, vi snakkede om.
  PS. Se hvem, der lige har tid til at læse blogs i min frokostpause!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvornår var det lige, at døgnet fik flere timer?
   Og wuhuuu! Hurra for produktive frokostpauser!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)