lørdag den 18. oktober 2014

På vej til EspotEfter at have brugt lørdagen på vejene og i Andorra, vågnede vi lørdag op til pæn, pæn udsigt fra værelset - det kunne jeg godt vænne mig til!
Vores online research viste os dog, at hvis vi gerne ville se nogle af de absolut smukkeste steder i Andorra, ville det kræve noget lidt mere hardcore hiking end mine Nike Free og cowboybukser lagde op til (for slet ikke at snakke om min kondition, ha), så vi valgte den sikre løsning: Ud på vejen og mod Espot:

I Espot ligger Cataloniens eneste nationalpark, Parque Nacional de Aigüestortes, cirka 2,5 times kørsel fra Andorra. Og hvilken køretur! Turen går gennem bjergene og er fyldt med hårnålesving og absolut fantastisk udsigt. Og solskin, snacks, godt selskab og på vej mod eventyr - bare alle køreture var sådan. Først på eftermiddagen nåede vi nationalparken, der absolut ikke skuffede - flere billeder følger!

4 kommentarer:

 1. Kæft, en lækker række udsigtsbilleder - bliver halvtfascineret og halvt højdeskræk :p

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på samme måde, ha! Jeg var i hvert fald glad for, at det ikke var mig, der kørte, og siden vi overlevede første gang og denne gang havde en ret god bil, følte jeg mig okay sikker. Det meste af tiden ;)

   Slet
 2. Sikke nogen smukke billeder, og hold op hvor er det en smuk udsigt <3

  Knus<3
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)