torsdag den 16. april 2015

Mit liv som regnbue

 Find Holger og venner - allernederst til venstre. Billede tyvstjålet her.

Generelt vil jeg betegne mig selv som okay farverig type, men i søndags fik det lige et ekstra skud - alle regnbuens farver i pulverform kom forbi Barcelona i form af en lille Holi Festival, og mit slæng og jeg var mere end klar til suge til os. Woop woop! Vi kørte med ret okay sommer(!)vejr igen, og det var en SKØN dag! Pænt sjovt at rende rundt og kaste pulver på hinanden, og så var det også bare rart og afslappet og hyggeligt. Flere søndage som den, tak.
(...og så var jeg også ret begejstret for, at det ikke var sådan noget 'The Color Run', men at vi bare kunne daske rundt og opleve i stedet for rent faktisk at performe, ha. Hilsen hende den u-sporty)

Jeg havde plyndret Primark for hvidt tøj og sko til lejligheden og brugte også et pænt stykke tid på at skrubbe mig selv ren bagefter - det lykkedes nogenlunde. Tirsdag havde jeg stadig en slat blå i øret, og selv i dag er min venstre albue lidt tvivlsom. Og mine fødder skal vi slet ikke tale om, ha.

Ak ja - sådan kommer de hvide bluser aldrig til at se ud igen, ha! (Og seeee, en vaskeægte dansk Somersby - importeret direkte af mig, hæææ)

2 kommentarer:

 1. Hvor fint! Sikke nogle skønne, stemningsfulde billeder :) God weekend til dig!

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak! Der var farver og glade mennesker over det hele, så det var bare skønt! :) Og tak, håber også din weekend bliver rar!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)