onsdag den 8. april 2015

Tidlig fødselsdagsfejring
Én Stine, to Stiner

På min mors side af familien benytter vi os flittigt af bunkefødselsdage, og da jeg ikke er hjemme til min rigtige fødselsdag i maj (bah!) sneg jeg mig med ind i sidste fredags pulje; sammen med min søster, moster og kusine. Bum! Det var som altid en succes, godt selskab, masser af GOD kage (stænger med fyyyld ♥), og nå ja, lidt gaver til bl.a. mig:

Gajol går man aldrig galt i byen med, og Mumiiii, altså! Så fine designs - det gør ondt at måtte efterlade den slags hjemme i Danmark, men jeg glæder mig til engang at blive genforenet med det sådan lidt mere permanent.

I år fylder jeg ellers halvrundt, så vi må lige se, hvad jeg finder på for at fejre mig hernede i varmen. Satser dog på at undgå de der store mængder af kanel, man ellers hører så meget om - det skulle jo være direkte farligt! ;)

(PS., ønsker man de mere kronologiske og tidssvarende opdateringer, er det på Instagram, StineKA90, det foregår. Hæ. Er bl.a. blevet låst ude af min lejlighed og startet ved Booking siden sidst - uhuh)

4 kommentarer:

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)