mandag den 2. august 2010

Kalk

Eftersom Kalk-tilskud har vœret heftigt debatteret i medierne (okay, lidt i hvert fald), vil jeg da lige smide et for en gangs skyld super-aktuelt indlœg ind.
Jeg havde overvejet det i lang tid (okay, tœnkt på det og vœret for doven til at gøre noget ved det), men så skulle det altså vœre:
Eftersom mit liv leves rimelig calcium-forladt (flødeost og smør giver ikke specielt meget, har jeg ladet mig fortœlle), og jeg ikke har den store lyst til knogleskørhed, er det nødvendigt med et calcium-tilskud. Og så må jeg sige, at jeg fandt et produkt, der passer lige til med personlighed ;) Tyggetabletter med jordbœr-hindbœr-smag, og de smager faktisk rigtig godt. Egentlig er der prœcis det samme kalk-indhold i dem som i voksen-tabletterne, men måske mener producenten, at dem, der foretrækker denne smagsvariant er en helt bestemt målgruppe, der også foretrækker søde små tegninger (børn, og så mig). For nå ja, det hele skal heller ikke vœre så voksent og kedeligt ;)

Problemet er så bare, at jeg glemmer at spise dem... ups.

2 kommentarer:

  1. Jeg glemmer også tit at tage mine piller, men jeg synes det hjælper, at have dem stående ved fx krydderier. Jeg tager nemlig mine ved aftensmaden, og så husker jeg det, når jeg putter krydderier på :)

    - Sidsel

    SvarSlet
  2. Ah, det var et smart tip (: Jeg har dem stående i deres oprindelige beholder i en dåse på spisebordet. Det pynter, men hjælper ikke på hukommelsen ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)