fredag den 6. august 2010

Pingwee-kend :D

Jeg tror måske lige, jeg bliver nødt til at forklare overskriften først (selvom den da ellers er totalt lige til, *host*). Det er en sammensætning af ordene 'pingvin' og 'weekend' (den havde I ikke set komme, hva'?), og nu da det er på plads, kan jeg så begynde på det egentlige indlæg:
I denne weekend er mine forældre draget til Farum for at se tennis, tsk. De har efterladt sig min lillesøster, så hende skal jeg passe (hun er 15, hvis nogen skulle spekulere ;) ). Så der er lagt op til hyggeweekend, bare kig på den formindskede slikbeholdning i Bilka, hø hø (men vi købte altså også 15 stk. frugt) ;) Og nu hvor jeg skal være på samme lokation som min symaskine, så vil jeg da igang med et af mine (mange...) projekter:

Og det er her, ordet 'pingvin' kommer ind. Såå sødt stof, det er altså farligt at Stof2000 har en hjemmeside. Men okay, noget skal man jo bruge sine penge på ;) Og hvad det er, jeg vil lave? Ja prøv at gætte, eller vent på et opfølgende indlæg ;)

2 kommentarer:

  1. Det er da en flot sammentrækning, kunne godtlige gætte mig frem til det :P Må jeg også gætte?? ;) Men ja, det er virkelig sødt, glæder mig til at se det færdige resultat.

    SvarSlet
  2. Der var du dygtig, Iben kunne ikke helt da jeg skrev det til hende, he he ;)
    Det er der jo ingen grund til, du ved det jo allerede ;) Det gør jeg også, ha ha ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)