torsdag den 23. september 2010

Det kan da SAGTENS være på bagagebæreren!

Nogle tilbud kan man altså ikke sige nej til, selvom man er på cykel. Kvickly har i denne uge et stepboard til ren foræringspris (=150 kr.), og i et anfald af selverkendelse, har jeg indset, at jeg må til at træne igen (suuk). Så da jeg alligevel var i byen, kunne jeg jo ligeså godt nuppe det med:

Se, det kunne da sagtens være der :p Og jeg slog ikke nogen ned eller ridsede nogle biler (i hvert fald ikke, hvad jeg ved af ;) ).
Min kæreste og jeg har også præsteret at afhente vores fine Ikea-stol på cykel:
Så helt ærlig, hvad skal man med en bil? ;) En god cykelkurv og Tigers små elastik-kroge, så er man klar til at købe lidt af hvert ;)

2 kommentarer:

  1. Haha, håber da ikke I hentede stolen i Ikea?? Mig bekendt, ligger der da ikke nogen tæt på 6400? :D Altså...synes jo bare det var en lang tur på cykel ;-)

    SvarSlet
  2. Jo det gjorde vi skam, men den skulle heldigvis ikke med os hele vejen hjem til Sønderborg ;) Men de knap 2 km vi transporterede den fra Ikea til vores rare familie i København(s omegen) var også lang nok ;) Resten af vejen tog de den i bil, da de alligevel skulle herover :p Det kunne ellers have vœret en oplevelse, at tage stolen med på strøget og i toget ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)