torsdag den 16. september 2010

Sælges: Hunter Regent

Det er med stor sorg, at jeg må erkende, at mine fødder ikke har tænkt sig at blive gode venner med mine nyindkøbte Hunter Regent. Derfor har jeg sat disse spritnye gummistøvler til salg på Trendsales(/og her ;) ), hvis nogen skulle være interessede. Her er et link til annoncen. Jeg sælger dem for omkring 850 kr. plus porto, hvilket jo er et pænt stykke under den danske butikspris på ca. 1100 kr. Støvlerne er sorte og en størrelse 6/39.
Fordelen ved Hunter Regent er, at de har dejligt neopren-for og er slanke i skaftet. Derfor er de varmere og fremstår mere elegante end almindelige gummistøvler, og hvem vil ikke gerne være lun og laber i regnvejr? ;) Så jeg skal helt klart have mine små fedtede fingre i et nyt par, når mine fødder er klar til det (nu? nu så? hvad med nu? NU?!?) (:

6 kommentarer:

 1. Det er ikke sødt af dig, når jeg netop står og skal investere i gummistøvler :P De er totalt flotte. Godt jeg ikke har fået løn endnu.

  SvarSlet
 2. Jamen det er jo et godt tilbud, dem kan man vel ikke få for mange af? ;)
  Og ja de er bare flotte, perfekt til det evindelige grå/regnvejr herhjemme :p

  SvarSlet
 3. Hvad er der galt med dem? Er det dine uovervindelige vabler?

  SvarSlet
 4. Nej de er bare bestilt i en forkert størrelse.

  SvarSlet
 5. Kan se du har flere konkurenter på trendsales :(

  SvarSlet
 6. Åbenbart ikke.
  Og nej, der er ikke andre, der sælger nye Hunter Regent i sort. Vist bortset fra en eller virksomheds noget, der ikke har på lager eller svarer (overvejede nemlig selv at købe der ;) ).

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)