torsdag den 4. november 2010

Endnu en pakke fra H & M

Jeg har vist et afhængighedsforhold med H&M - men det er jo bare så billigt, fint og brugbart, så hvorfor lade være ;) I tirsdag trodsede jeg derfor regnvejret og hentede denne dejlige pakke på posthuset:


Nej, jeg har ikke taget billeder af tingene, men nuppet dem fra H&M. Som det tydeligt ses, er den grå firkant en tubekjole og bæltet er sort - dovenskaben længe leve ;)

H&M havde dog været så onde at udsælge min fine cardigan, æv! Den havde jeg ellers glædet mig til at få, da jeg allerede har den i grå, og den er bare sååå dejlig. Men så kan jeg i stedet glæde mig over de andre ting, 212 kr. for for 7 ting er vist også okay for min SU ;)

H&M's 40 kroners tilbud (de to øverste) er i overraskende god kvalitet (så derfor har jeg også begge i 2 farver nu, he he). Guldleggingsene er bare dejlige, de glitrer ;) Tubekjolen derimod er pænt dårlig kvalitet, men med et par sikkerhedsnåle skal det nok fungere. Det kan jo alligevel ikke betale sig at sende den tilbage. Nu glæder jeg mig bare til den næste pakke kommer (snart, he he) ;)

2 kommentarer:

  1. Fine og billige ting du har fået dig! Jeg venter også på at min h&m pakke snart kommer, den er i pakning, og det må gerne gå lidt tjep :)

    SvarSlet
  2. Ja jeg synes også jeg har været heldig :p
    Jamen så er vi i samme situation ;) Jeg synes godt min pakke kunne være her senest lørdag, men det tror jeg desværre ikke H&M er enig med mig i ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)