fredag den 5. november 2010

God hygiejne?

Jeps, det er hvad jeg snart (forhåbentligt...) får ;) Og er der noget bedre, end at bruge sin fredag aften på mikroorganismer og temperaturregler? En fredag aften der forresten slutter tidligt, når man skal arbejde fra klokken 7 af lørdag morgen - jeg lever bare det vilde liv ;)

Ej, det er ikke for at klage, glæder mig bare, til jeg igen kan bestemme over min tid. Apropos det, så er Operation Juleferie godt igang. I december har jeg nemlig forhandler mig til kun tre Bilka-vagter, så der skal julehygges for alle pengene :p

Og så lige en reminder: Frisklagte æg indeholder sjældent bakterier i selve ægget, men eftersom ægget kommer ud af enden på hønen, er der rigtig mange mikroorganismer udenpå skallen. Åh ja, de ved bare lige, hvordan de skal sige det ;)

4 kommentarer:

 1. Det er da ikke fair at lægge sådan et kursus på en fredag aften!? Jeg føler med dig.

  God arbejdslyst i morgen.

  /Maria

  SvarSlet
 2. Det er heller ikke fordi det specifikt er lagt fredag aften, men det skal laves senest mandag. Så fredag aften var desværre lige det, der passede bedst mht. skole, arbejde, aftaler, ellers havde jeg også haft rigeligt med skolelektier at tage af. Men det giver jo heldigvis alt sammen pote i sidste ende (:

  Tak (:

  SvarSlet
 3. Hvad studerer du? :)

  Jeg synes, at det lyder som en fin fredag aften. Langt mere inspirerende end min.

  SvarSlet
 4. Det er hygiejnekursus til mit arbejde (:

  Ah, det tror jeg ikke på (: Hvad har dog været så uinspirerende? (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)