torsdag den 31. maj 2012

Heldigt


Håhå, vi blev godt nok nervøse, da de blå blink på politibil-på-lur (det gør de altså! Den her holdt under en bro) startede liiige da vi kørte forbi, slukkede, og den derefter begyndte at køre - heldigvis strøg den forbi os uden blink og suste derefter videre til bil-foran-os, nu med masser af blink og autoritet. Pyha!

6 kommentarer:

 1. Haha, det sker tit for mig syntes jeg.

  Da det var d.1 April sidste år, tror jeg helt seriøst en politibil tog fusen på mig. Jeg kørte til højre for rødt, som man jo må her i USA. Så kom han sgu efter mig, indtil det næste lys. Og det var helt seriøst, indtil han så skyndte at køre den modsatte vej igen. Ej, jeg blev sgu bange. :P Men alligevel ret morsomt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, hvor sjovt! Lige da vi var kommet, var vi ret nervøse, hver gang vi drejde til højre for rødt - kunne det nu også passe, at man måtte? :p

   Slet
  2. I know the feeling! HVER gang min familie og jeg så er i Danmark, har vi svært ved IKKE at køre til højre for rødt. Det er så mærkeligt :P

   Slet
  3. Ha ha!
   Jeg glæder mig nu til ikke at skulle bekymre mig så meget om at blive kørt ned, fordi bilisterne har mere travlt med at kigge efter biler fra venstre, end fodgængere til højre :)

   Slet
 2. Puha, NERVER! Jeg var godtnok også blevet en kende nervøs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke?! Specielt fordi den lå bag os et pænt stykke tid, før den passerede, det var godt nok nervepirrende!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)