torsdag den 31. maj 2012

Stone Mountain


Da vi kom hjem fra road trip i tirsdags, havde vi stadig lidt ferie tilovers, så onsdag tog vi til Stone Mountain. Det var en fantastisk flot tur op (og ned!) af bjerget(/stenen?):
Ih altså 

5 kommentarer:

 1. Arh, Stone Mountain!! T A K for gensynet! Synes der er så smukt. Og I fandt også det klamme, stikende tyggegummi træ? Det var altså slemt, som det lugtede, og ret underligt fundet på.

  Jeg var der for præcis 2 år siden og synes virkelig om det flotte sted... Vi tog også tusind billeder og nød den smukke udsigt. Arh, det er sjovt at se igen, så tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, og ja det er fantastisk <3 Ha ha, jeg så det faktisk først, da min roomie angav det - jeg havde vist travlt med ikke at snuble over mine fødder ;)

   Det er virkelig også en af de ting, man SKAL se når man er i Atlanta. Er så glad for, at jeg nåede det, før vi tager hjem.

   Slet
 2. Ja, Stone Mountain er et MUST. Samt World of Coca Cola... Og Georgia Aquarium.... Hmm, der er faktisk meget at se i Atlanta!! Vil rigtig gerne tilbage en dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange der siger, at der ikke er så meget for turister i Atlanta. Men jeg har fundet det, og det kan jeg høre, du også gjorde. Atlanta er et skønt sted, og jeg skal helt sikkert også tilbage :)

   Slet
 3. Ej hvor ser det fantastisk ud - virkelig flotte billeder :) Glæder mig til jeg skal til USA igen.

  Hilsen Camilla

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)