tirsdag den 4. september 2012

Fra 4. sal og ned og op og ned og op og...

Ved œrlig talt ikke, hvorfor jeg smiler/skœrer en trœt grimasse - vores fjernsyn er VŒK nu! Kom tilbage! Og tag mit tøj med :/

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen - HELT utroligt så meget,  jeg vi har fået samlet sammen og proppet ind på 62 m2. Som forresten er overvœldende meget, når man først begynder at flytte lidt ting ud. Det giver ekko i vores sovevœrelse!
Pt. er jeg helt smadret, men burde nok få pakket lidt mere ned, inden flyttecrewet (aka. svigermekanikken) vender tilbage i morgen formiddag. Jeg har kun ødelagt et møbel indtil videre, og ikke fået nogen skader af betydning selv (udover lidt blå mœrker, hudafskrabninger og en øm skulder), så vi krydser fingre for den gode udvikling. Og at jeg får taget mig sammen til at komme op fra vores amputerede sofa snart...

6 kommentarer:

 1. Holy fuck et tv! Jeg bliver lidt flov på mit ellers elskede billedrørs' vegne. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vist lidt stort. Sådan er det, at bo sammen med en eletroniknørd, men jeg klager ikke ;) Men vi startede nu også ud med et ganske almindeligt (og ældgammelt) billedrør, da vi flyttede ind - sådan et, der var gået i arv fra en onkel, klassiskt ;)

   Slet
 2. Jamen for pokker, hvor flytter du hen??
  Blir du i 6400? :)

  Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen vi flytter skam til Barcelona :) Jeg ved ikke, om du har hørt om den top-up bachelor, de har dernede, men den skal jeg i hvert fald læse :)

   Slet
 3. Jamen dog, hold da op hvor fedt! God tur :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Og god fornøjelse med din overbygning selv :D

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)