mandag den 3. september 2012

Rasmuuuuus!


Lørdag aften var det endelig tid til den længe ventede koncert, hvor jeg sammen med Evapigen fik kapret en yderlig frontplads og var klar til at skråle med på alle vores yndlings Rasmussange (ikke at de alle kom. Men alligevel).

Selvom det var en skøn koncert, er der alligevel lidt, man sådan står og tænker over, når man sådan står i flere timer og... står:

- hvad er meningen med at angive, at koncerten starter klokken 20, når opvarmningen kommer på 19.30, og hovednavnet 21.30?
- dig, der brugte halvdelen af koncerten på at tage dårligt oplyste og rystede billeder med din telefon: Hvad skal du helt seriøst bruge dem til?
- jer, der brugte mig som stødpude: Karma skal nok komme efter jer.
- nej, Kultur i Syd - der var IKKE god plads længere fremme. Der var tidspunkter, hvor vi ikke engang kunne hoppe (jf. tidligere punkt).
- dig, der sang så falskt, så højt: jamen... nej, bare nej.
- dig, der gerne ville have dit barn op foran: Forsøg på at være god mor falder pænt til jorden, når man sviner vildtfremmede til...

Jeg havde ladet Sony blive hjemme, så jeg bedre kunne nyde koncerten og ikke skulle bekymre mig om dets sikkerhed. Der var jo alligevel lidt øjeblikke, der skulle fanges, å her kommer The Best Of mine sølle 10 billeder taget med sølle mobil:


Vi fik os placeret lige foran konfettikanonerne. Hvilket vi lykkeligt havde glemt, indtil de pludselig gik af - BUM!


5050 mennesker skulle der have været - mange var der i hvert fald.


Efter Xander og Ankerstjerne havde optrådt, blev vores Rasmus-drømme pludselig forpurret, da store, tunge kasser blev rykket frem foran vores udsyn. Efter lange og højlydte protester blev de dog flyttet igen - puha.


Og så var han der jo :D Åh, jeg misundte de piger, der stod helt oppe i midten, men heldigvis tog han en runde helt ud til os også med det der håndklapperi.


Rasmus + konfetti = ♥♥♥


Og billede fra jv.dk - mine klappende hænder med mørkeblå ærmer længst til højre. Hæ hæ.

Nå, men hvornår kommer du igen, Ralle? :D

4 kommentarer:

 1. Ihh misundelse.... Han kan virkelig abre fyre de fedeste koncerter af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er min tredje i år, han er skøn :D

   Slet
 2. Han er nu god, ham Rasmus (;

  / Stephanie

  www.fashionbysterup.blogspot.dk

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)