tirsdag den 5. marts 2013

Hypede spanskrørSkik følge eller land fly, så i søndags satte vi kursen mod den spanske specialitet churros. Nogen i husstanden havde Googlet sig frem til det påståede bedste sted, så spændte drog vi mod Granja la Pallaresa: en café med diverse ærespriser og en pæn kø i minutterne op til åbningen, hvor det vrimlede ind med folk. Vi fik os sat og bestilt, og kort tid efter gumlede vi lystigt løs på friturestegt dej dyppet i smeltet chokolade. Og dommen? Overhovedet ikke den gode smagsoplevelse vi havde sat os op til. Suk. Men altså, det var friturestegt, og det gled ned. Bortset fra chokoladen. Den var godt nok kedelig (men det er tilsyneladende sådan det skal være? Hmm). Nå. Vi kommer i hvert fald ikke tilbage, men vi kan jo nok blive nødt til at prøve det et andet sted også - bare sådan for oplevelsens skyld, hæ hæ.

8 kommentarer:

 1. Åh, churros con chocolate er SÅ GOOOODT. I har helt bestemt besøgt det forkerte sted, hvis I ikke synes det smagte godt, for det er altså det beeeedste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke?! Vi bliver NØDT til at prøve igen (og igen og igen og igen ;) )! Mine smagsløg og mavse glæder sig allerede!

   Slet
 2. Men SKAL sådan nogle ikke være en lidt fesen oplevelse, eller er det bare, fordi jeg associerer dem med festival-varianten?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, jeg havde egentlig bare forventet, at de smagte af en smule andet end bare friture, og at der ikke var nogen af dem, der var brændt på. Når det nu var sådan et hypet sted. Men jeg ved det ikke. Det finder jeg forhåbentlig ud af næste gang jeg prøver dem :p

   Slet
 3. Churros er noget af det bedste jeg ved. Men jeg kender dem også mest i festival-varianten (Primavera og Benicássim Festival), og det er jo ikke nogen stor kulinarisk oplevelse - bare ret lækkert og syndigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå, nej det er heller ikke fordi jeg forventer den store kulinariske oplevelse, men netop at de er lækre (og det syndige kommer vi vist ikke uden om ;) ). Det her var bare sådan lidt 'njaa, spild af kalorier'.

   Slet
 4. Er det første gang, du prøver dem?
  Jeg har prøvet dem to gange hernede, men jeg må altså indrømme at jeg synes de er MEGET bedre i Tivoli derhjemme (undskyld, Spanien).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er første gang jeg får dem hernede. Og virkelig lang tid siden, jeg har fået dem i Danmark, egentlig. Hæ. Jeg ved ikke, jeg havde bare forventet, at det var bedre, end det var. Men tja, altså jeg bliver nødt til lige at prøve det mindst en gang til her, for at bedømme om det er en fuser sådan generelt. Hæ.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)