mandag den 18. marts 2013

Lige nu


Til spansk. Lidt ensomt. På papiret starter det 15.00, og jeg var her i god tid - 14.59. Pt. er vi tre elever, der er lige kommet to. Nej, ingen lærer. Hun kommer nok inden for de næste 5-10 minutter. Spansk tid, jo -_-

8 kommentarer:

 1. Godt det ikke er mig. Jeg regner som selv som et meget tålmodigt menneske, men det må da være frustrerende at de har et andet forhold til mødetider dernede. Håber din underviser dukkede op? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig frustrerende, jeg fatter simpelthen ikke den holdning. Og ja, vores lærer kom heldigvis et par minutter senere. Resten af klassen kom dryssende inden for den næste halve time sådan ca.

   Slet
 2. Haha ej hvor sjovt. Altså nej det må være frustrerende for dig, men sjovt hvordan det bare er normen lige der. Det er da nemlig sket nogle gange nu ikke ? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ - når man ikke ved om man skal le eller græde, er det bedst at le ;) Men ja, det er ret tankevækkende, at de er så ligeglade med mødetider. Til min rigtige undervisning plejer det at være okay med tiderne, men til spansk kommer læreren (og eleverne) altid for sent. Jeg plejer dog også at justere min (spansk)mødetid lidt efter det, men jeg ender tit med at være den første alligevel. Jeg har simpelthen ikke nerver til at komme for sent ;)

   Slet
 3. Det er noget af det, jeg er SÅ træt af - helt ærligt, du er lærer, vær' sød at være klar, når der står på skemaet at timen starter, tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja virkelig! Det er ikke helt så galt til mine rigtige timer (der er problemet lige så meget, at mine klassekammerater kommer dryssende), men til spansk er det virkelig galt. Hallo, jeg er her for at lære noget, og jeg tog hjemmefra i ordentlig tid, så kom nu igang!

   Slet
 4. Kan det passe at du har Rose jakken fra h&m garden collection, og i så fald, kunne du være interesseret i at sælge den? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har den ja, men jeg er desværre ikke interesseret i at sælge den. Jeg håber, du finder den et andet sted :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)