tirsdag den 9. april 2013

B&J til folketVed I, hvad det er i dag? Det er FREE CONE DAY ved Ben&Jerry's! Is er godt, men gratis is er som bekendt endnu bedre, så jeg tog min bedre halvdel under armen, og så sprintede vi ellers det korte stykke vej hen til vores lokale B&J-biks. Jeg afslog det sikre valg, og kastede mig i stedet over den endnu uprøvede 'Oh my! Apple pie!'. Jeg foretrak dog den 'Peanut butter cup' min bedre halvdel fik, men pyt. Gratis B&J-is. Mhhh.

12 kommentarer:

 1. Nej, hvad???? Er det i dag?! Årh, hvem der bare ikke havde en presentation i morgen (og ikke havde ondt i hals og krop og forkølelses-tendenser og jeg ved ikke hvad).. Og så er det også ret koldt i dag. Men.. gratis is! Gratis Ben & Jerry's!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i dag! Og rimelig dårlig timing for dig O.o Du må skynde dig at glemme, at du har læst om det - din hals vil aldrig tilgive dig, hvis du giver efter!

   Slet
 2. Jeg må godt nok indrømme, at jeg er en anelse skuffet over B&J i år. Jeg undres først og fremmest over, at man vælger en hverdag. Som om man vil sikre sig, at så få som muligt har tid til at komme forbi. Og i Dk er der godt nok langt mellem stederne i går. Tilnærmelsesvis ingen steder i Jylland samt Århus som er totalt forbigået...

  Ingen B&J til mig i år. Men her hvor jeg bor deler en lokal isbutik gratis is ud torsdag, og i påsken delte en anden isbod ud sammen med Seven Eleven. Så jeg skal vist ikke klage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det ikke noget med, at det altid er 9. april? Men ja, første lørdag i april eller lignende havde været mere praktisk. Her i Barcelona er der også kun én eneste B&J free cone-butik - den ligger så heldigvis kun ca. 10 minutter fra os, hæ hæ. Men det er snyd for Jylland og Århus - B&J til folket, blev der sagt!
   Men godt du har fået lidt andet så, det lyder også lækkert ;)

   Slet
 3. Mmmm, jeg fik en lækker Raspberry Brownie-is :D Og det er som om den bare smager endnu bedre, når den er gratis ;)

  SvarSlet
 4. Fedt med gratis is - min favorit fra B&J er klart deres kaffeis - dernæst kommer den med strawberry cheesecake <3

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så lækkert, at der er en smagsfavorit til alle :D Jeg sneg mig tilbage senere og prøvede The Vermonster - den er virkelig, virkelig også god!

   Slet
 5. Svar
  1. Ja :/ Jeg kan heller ikke andet end at forbinde B&J med Amerika nu.

   Slet
 6. Hvor fedt med gratis is, og som du siger er det meget bedre end når man skal
  betale sig til det ;-)

  Kig forbi min blog
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige det, det var bare godt ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)